BUDAPEST ESSENTIALS - 4 NAPOS BELVÁROSI FESZTIVÁL 05.29-06.01.



Hallottál már a közelgő urban fesztiválról a Budapest Essentials-ről? Ha még nem, akkor épp itt volt már az ideje! A 4 napos belvárosi fesztivál izgalmas programokat tartogat a koncertektől kezdve, a rooftop bulikon át, ingyenes budapesti fürdőbelépővel és kedvezményekkel együtt. 

"13 klub, több mint 50 fellépő. Koncertek különleges helyszíneken. Városi túrák, kiállítások, vásárok ingyenesen. Színházi előadások és múzeum-látogatás kedvezményesen. Több mint 60 étterem, kávézó, bár és street-food pont kedvezményesen. Ezen felül a bérletedhez tartozó 1 vagy 2 City Special program, a lehetőségekből pedig Te választhatsz: ingyenes egyszeri belépés Budapest bármelyik gyógyfürdőjébe vagy strandjára. VAGY ingyenes egyszeri belépés az Állatkertbe. VAGY egy ingyenes Hop-On Hop-Off túra a város körül"

A fellépők között ott van a Gorillaz, George Ezra, Nabiha, a Flicflac, és Mark Knight is, számtalan magyar előadóval és dj-vel együtt! Ekkor nyit továbbá a várva vár Gozsdu Sky Terrace is, mellyel bővül Budapest rooftop bárjainak listája (Tiptop Bár, Corvintető)

Kedvezmények többek között a BOB-ba, a Boutiq' Barba, a KIOSK-ba, a PASTA.-ba, a DOB3-ba, és a Sushi Expressbe is!

Ha kedvet kaptál a fesztiválhoz, itt nézheted meg a részleteket:
http://budapestessentials.com/
https://www.facebook.com/budapestessentials

Az eventeket is itt találod, napokra lebontva!

Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12-május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól.

Mi már nagyon várjuk, te se hagyd ki! Itt az idő, hogy a nyakadba vedd kedvenc városod!

Kedvcsinálónak pedig itt a BP Essentials hivatalos videója is:




Dory

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések