ELMARAD! Új időpont várható! // MŰISZ & Antropos // A38 ROOFTOP RAVE // Ludmilla, Dublic, Chris.Su....


A MŰISZ és az Antropos.hu Budapest kedvenc úszó-szórakozóhelyére, egy kihagyhatatlan, tetőteraszos bulira invitál minket, hazánk legnevesebb EDM DJ-ivel!


Ezúttal hazai vizekre evezünk, érkezik a zavarba ejtő mosolyú LUDMILLA, akit producertársával Beatman-nel idén is jelöltek több kategóriában a londoni Breakspoll díjkiosztón, bármikor halljuk szettjeit, mindig kuriózum, az alábbi videón egy kis részlet, hogy mekkora hangulatot képes csinálni Fruzsi!
CHRIS.SU, aki nemzetközi szinten, a szakma legnagyobb neveivel kollaborál, dolgozott együtt már a Black Sun Empire-től kezdve Ill Skillz-ig! Izgatottan várjuk legújabb megjelenéseit! Személyes kedvenceim, a DUBLIC ikrek, akik már számos külföldi klubban is megmutatták, legutóbb Bécsben, hogy milyen is az igazi magyar virtus! A Lineup-ot erősíti a Corvintető egyik rezidense, mindannyiunk kedvenc farkasa,WONDAWULF! Valamint, fellépnek még az elsőszámú hazai break brigád, a NINJABREAKZ DJ-i is, név szerint PRYUS, KRUEGER és ADAM DOLPH!Dátum: 2014.05.16. Péntek
Kezdés: 22:00
Helyszín: A38 tetőterasz
Belépő: 1.000 Huf


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések