Pasta Manufaktura - olvasói vélemény

PASTA MANUFAKTURA. Már régóta csalogatott bennünket ez a kívül-belül modern, elegáns hely. A PASTA. után megjelenő tésztás helyek közül talán ez volt az egyedüli amire azt mondtuk, jó, tegyük félre a PASTA iránt érzett elkötelezettségünket és üljünk be.

Amikor beléptünk még egy pillanatig akár jól is érezhettük volna magunkat a hely atmoszférája miatt, de a pult mögött álló lányból áradó egykedvűség mindent lerombolt. Sajnos arra sem emlékszem hogy köszönt-e nekünk, mosolynak vagy valami kedves arckifejezésnek nyoma sem volt. Miután leadtuk a rendelést szó nélkül nekiállt megcsinálni, nem jelzett vissza hogy hallotta-e mit kértünk, így végig aggódtam vajon jót csinál-e. Rendeltünk két vegetáriánus tésztát, és egy gyümölcslevest, amit persze ők is papírpohárban szolgálnak fel.
Két ember volt még rajtunk kívül az étteremben. Mikor leültünk, akkor realizáltuk, hogy mekkora nagy nyomasztó csend nehezedik ránk. Nem szólt zene. Úgy éreztük elfekvő betegek mellett esszük az ebédünket, majdnem hogy suttogásra kényszerültünk. Ezt tovább fokozta a műanyag tartó amibe a tészta került. Pontosan arról a műanyag tálról beszélek, amiben a nagyréti búcsún eléd nyomnak egy tál gulyáslevest.

Borzalmasan lehangoló dolgok együttesével konstatáltuk, hogy az étel alapvetően nem rossz, de nem is az amit másnap újra akarsz enni. Felejthető sajnos. Nekem fontos egy hely megítélésénél hogy valamilyen hangulatot elkapjanak, és az így mindennel együtt hasson rám, hogy vissza akarjak jönni újra átélni. Számtalan ilyen új vagy már régebbi hely van Budapesten, de a Pasta Manufaktura valamilyen fogalomzavarban szenvedhet. Viszont nagyon jó helyen van, és nagyon szépen van kialakítva, így valószínűleg a turisták folyamatosan be fognak térni. Lehet hogy adni kellene neki még egy esélyt, de ha elsőre nem tudott meggyőzni, sajnos van más hely ahova szívesebben beülök ennyi pénzért és még jó hangulatot is kapok.

A cikk a Közösségi Élményblogolás Program keretein belül jelent meg. Adj Te is hangot véleményednek és írd meg nekünk: info@budapestiejszaka.hu!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések