A Te élménybeszámolód projekt - Közösségi Élményblogolás


Kedves Mindenki, Bárki! Szeretnénk, felhívni Titeket arra, hogy közösen építsük ezt a blogot. Van benned újságírói ambíció? Voltál egy jó koncerten, felfedeztél egy tök jó új helyet, ettől valahol valami nagyon finomat vagy csak annyira lelkes lettél valamitől, hogy mindenképpen több ember tudomására szeretnéd hozni felfedezésedet, élményedet, akkor itt a lehetőség! Írd meg nekünk és mi megjelenítjük!
Ezzel az egésszel a célunk, hogy szeretnénk, ha az oldalunk a budapesti éjszaka valódi hangulatát adná vissza, ahogy a benne élő, résztvevő és az eseményeket megtapasztaló emberek látják, érzékelik. Így akik követnek minket, tudhatják, hogy jó kezekben vannak, mert első kézből megtapasztalt élményekről olvashatnak fizetett dicsőítés helyett. 
Természetesen továbbra is lesznek saját bloggereink, íróink; de szeretnénk ezt a pluszt a bloghoz adni, amitől mindenki a magáénak érezheti a Budapesti éjszakát. Úgy gondoljuk, hogy így valóságosabbak, életszerűbbek és közvetlenebbek lennének a híreink. Egyébként sem akarunk szakszavakkal dobálózni és fellengős körítésekkel a magasba emelni fizetett promóciókat. Ezért arra is figyelünk, hogy a barter-alapú hirdetéseink között is csak olyan programok szerepelnek, amik nekünk maguknak is tetszenek.
A beszámolók legyenek egy oldalnál rövidebbek (amennyit Te is elkalandozás nélkül elolvasol), érdekesek, izgalmasak. Küldhetsz hozzá illusztrációt, képet. Lehet anonim vagy névvel megjelenített és természetesen beépíthetünk a cikkbe linket, ami mondjuk a te oldaladra, blogodra vezet, ha van ilyen. Arra is van lehetőség, hogy egy idő után bevegyünk a "csapatba" (ami ingyen belépőket és rendszeres blogolást jelent).

Reméljük meghoztuk a kedveteket és várjuk a leveleteiket a info@budapestiejszaka.hu címre!

További infók a barter alapú promóciónk működéséről.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések