Ma esti programajánló - péntek május 31.

Végre itt a hétvége! Rengeteg buli és program vár ránk. Partyk, koncertek, kiállítások. További részletek mindig az adott esemény címére kattintva.
az élvonalban bulizós és táncolós
Trafiq - Waterpolo nájt
Az egyetlen(?) körülmény, ahol a sport és az alkohol találkozik, az egy vizilabdás est. Kisportolt fiúk és lányok, tematikus itallap és eneteriőr. Időben érkezni érdemes, mert késői bejutás Trafiqba pénteken kétséges.
Cafe del Rio péntek - Julia Carpenterrel
A Kopaszi-gáton újraéledt Rio rendszeres bulikkal fogadja a táncolni vágyókat péntek-szombaton. Vízparton bulizás juhé. Bár az idő is 40 fok felé tendálna (az a rémisztő hír terjeng, hogy idén nyáron nem is fog, de reméljük ez csak vicc).

Urimuri - My Day is Friday
"ezen a héten pénteken csak a magyar fellépőké a főszerep. Blatti mellett vendégként Christian Cardwell-t invitáltuk a Muri dj pultjába, a bemelegítést pedig ezennel a LavaLava oszlopos tagjára Falcao-ra bízzuk. A belépés férfiaknak 23.00-tól 1000 Ft, nőknek pedig ingyenes"

Bed Beach - szokásos hétvégi
Bed Beach-csel ismerkedőknek a cikkünket ajánljuk. A Hajógyári új üzemeltetői biztonságos bulizást ígérnek.
R33 - Music for one day
"SEROXAT (ISR) & OFFLINE (SER) MATERIA (AUS) - Összehoztuk, Magyarország legjobb Dj-it, hozunk mellé 3 világsztár Dj- t, Izraelből, Ausztriábol és Szerbiából."

Deekline (UK) - Ninjabreakz - Corvintető

EatBrain night - Mefjus (A) - A38 hajó
A koncertek után hajnalig. Drum'n'bass.

kolor
Az egyéb kategóriában említené, hogy egy új hely nyitott Dzzs! Bár - Beatinspectorral indít.

koncert
Polar Bear live - Ötkert
70-80as évek elektronikus zenéjét vegyíti a mai mainstream poppal a Polar Bear nevű magyar zenekar. Koncert előtt és után DJ és tánc, egész pontosan elektro swing. 21 órától és ingyenes!
A38 hajó - Kriminal Beats Akusztik Special
"Fixi 4(S*10 Rec., Monday Session sorozat) zenekar és Bankos jazz-es beütésekkel áthangszerelve csendíti fel a Kriminal kolónia legfülbemászóbb dalait, a label nagyjaival(NKS, Kool Kasko, Faktor Labor..) és barátaikkal(Bobakrome, Eckü/Hősök..) kiegészülve!" Kezdés szigorúan 21 órától.

A38 tetőterasz - Norbert Kristof akusztikusan
Norbert Kristof nem csak saját melankólikus dallamokat énekel fel jellegzetes hangjával, de érdekes és egyedi cover-eket is készít. Aki esetleg nem ismerte eddig Norbert zenéjét és nem elég neki a mi ajánlásunk, további minőséggaranciaként ott van az Mr2 Akusztikban való szereplés ténye (link a felvételre).

Heaven Street Seven - Zöld Pardon
Őket talán kevésbé kell bemutatni: "Valami, Sajnálom, Hol van az a krézi srác, Dél-Amerika, Ez a szerelem, Szia - ugye tudjuk, kiről van szó? Az 1995-ben alakult Heaven Street Seven klasszikus hazai gitárpop-zenekar."

Popméter - Superchixx - Fogasház szülinap
Vagány csaj fellépőkkel.

Akvárium - Superbutt / Schnitt
A koncert után TESCO DISCO Tavaszzáró buli.
Budapest Jazz Club - Jam Session - Ingyenes


kultur
Megnyílik a Van Gogh 3D kiállítás a VAM-ban

Tart még a PLACCC fesztivál

Divat szerelmeseinek - Ökodivatbemutató
"A Londonból érkező TildArt Ecofashion bemutatja Európa szerte ismert Chaplin kollekcióját! A ruhák alapanyaga: újrahasznosított mozi filmszalag."

Polgár András - Rocinha (Rio de Janeiro) fotókiállítás - Kalicka Bistro


Akinek még valami hiányzik írjon ide: info@budapestiejszaka.hu!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések