Új korszak, új hozzáállás - a Hajógyári-sziget új üzemeltetői

Már korábban elmélkedtünk arról, hogy akkor most mi is lesz a Hajógyárin található szórakozóhelyek sorsa. A hírek szerint "vége a drogos partiknak", az új üzemeltetők keményebben lépnek fel a fogyasztók és terjesztők ellen és a teljes biztonsági szolgálatot is lecserélték. A hét új üzemeltető cég összefogott és az ország legbiztonságosabb klubjai élére szeretnék emelni a szigeten levőket. 

Bezárták a Coronita klubbot, az új biztonsági őrök kedvesek és udvariasak (hisszük ha látjuk?), 16 éven aluliak nem mehetnek be, 16-18 között alkoholt-nem-kaphatok-karszalag, napközbenre pedig gasztro, családi, kultúrális rendezvények. Sikerül vajon nekik? Vagy csak elüldözik a máshoz szokott szokásos közönséget és nem fogják tudni odacsalogatni azokat, akik eddig sem jártak?

Rengeteg eltűnésről szól a fáma, de vajon csak piszkálták a csőrüket a biztonsági őröknek a fiatal srácok, avagy "jogtalanul" próbáltak drogot árulni más területén vagy ginával kapták rajtuk őket és dobták a vízbe, mert nem tolerálták az erőszakolósrandi-drogot vagy ki tudja? Így is - úgy is; nem tiszta dolgok zajlottak a hajógyári szigeten. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések