PLASTIC | THE ADVENT (UK) | HOTX // beszámoló

A Black Mamba ismét odatette magát, Cisco Ferreira alias, The Advent első budapesti klub showja igazán ütősre sikeredett.  

Az egyenes ütem szerelmesei hosszú időre megkapták a nélkülözhetetlen techno adagjukat, The Advent nem kegyelmezett senkinek! A több mint két és fél órát játszó portugál techno legenda elfelejtette mindenkivel a kinti fagyokat, és igazi trópusi hangulatot varázsolt a Corvintető falai közé.



 A Kombination Research kiadó vezére, Ferreira zenei palettája egészen elképesztő volt, 99’es kultikus számokkal tűzdelte a legújabb megjelenésekkel sem fukarkodó szettjét.

A hangulat szinte végig katartikus volt, nagyon ritkán látni ekkora tömeget Corvintetőn, akik a szűkös hely ellenére is egymásra tekintettel léve lépegettek reggelbe nyúlóan.

A hazai HOT X mellett fellépett Sanfranciscobeat illetve Gabor Kraft aka Coyote is, ők tették fel a pontot az i-re.

Mint a legtöbb techno bulin, itt is azt tapasztaltam, hogy ide már nem a kezdő tizenéves fiatalok járnak, akik leöntik és/vagy letapossák az embert tánc közben, hanem a sokat próbált, igazi party veteránok. Kik érdemlik ki ezt a jelzőt? Például akik ha látják, hogy a hatalmas tömeg miatt kialakuló sor miatt nem szeretnél lemaradni a kedvenc számodról sorbaállás okán, és nagylelkűen hoznak neked is egy frissítőt. 

Az estén fokozott rendőri jelenlét volt észlelhető, ennek a pontos oka, vagy célja nem derült ki számomra.
Száz szónak is egy a vége, ilyen egy profi techno buli!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések