Kantaa // Mentsd meg a Földet és nyerj egy plüssmacit!

December 9-től idén is tudtok karácsonyfát bringával házhoz rendelni. Néhány lelkes fiatal tavaly karácsonykor elindította a Kantaa - Humán fenyőforrás nevű vállalkozást. A srácok Budapest belvárosában cargo-biciklikkel küzdik magukat át a legnagyobb karácsonyi dugókon és hóviharokon keresztül, hogy felesleges CO2 kibocsátás nélkül jusson el otthonunkba a fenyőfa. Nordmann, luc és ezüstfenyő is van a választékban, 1 méterestől a 3 méteresig mindent kivisznek. Aki az ünnepek után visszaültethető fát szeretne, az rendelhet földlabdás verziót is.
 A JátékNet.hu-val összefogva idén egy különleges plüssmacit lehet nyerni (amit az online játékbolt biztosít) a Kantaa fészbuk oldalán meghirdetett rajzpályázaton. Érdemes követni a fészbuk oldalt, mert olykor kisorsolnak egy-egy fenyőfát is (ami persze házhoz is jön).

http://kantaa.hu/
"Elkötelezett városi kerékpárosok vagyunk. Szeretnénk visszahozni a régi karácsonyok hangulatát, amikor még nem az autóban telt az ünnep nagy része. Fontosnak tartjuk a város levegőjének tisztán tartását, a fenntartható városi élet biztosítását."
- Olvashatjuk hitvallásukat.

Az elragadó grafika, a srácok lelkesedése és a zöld ötlet reméljük idén is sikert arat. Hamarosan interjút olvashattok tőlünk a Kantaa alapítójával. Addig is induljatok a rajzpályázaton!
Mint megtudtuk nem csak kisgyerekek indulhatnak, hanem akár felnőttek is, és ők fenyőfát nyernek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések