ILYEN VOLT // Loadstar, Culture Shock, Mind Vortex, MC Ad-Apt

Mi a teendő, ha két sztárfellépő időjárási (hatalmas köd, így más városokban voltak kénytelenek leszállni a repülőgépek) problémákból adódóan nem ér a buli helyszínére? Erre a kérdésre sok lehetséges válasz létezik, mégis a Bladerunnaz megoldása a legelegánsabb és legprofibb.  Mely másik partyszervező brigád szerezne sofőrt, aki Pozsonyt, Bécset átszelve eszkortállta Mind Vortexet és Culture Shockot?!
Loadstar
Chris.SU közepére érkeztem meg Dürlinbe, aki hibátlanul keverte legpergősebb számait. Az időjárás viszontagságai miatt átszervezett időrendben Loadstar következett, szólónév szerint Lomax, aki szó szerint megbabonázta a közönséget. Kissé liquidebb, inkább lazább szettet vártam tőle, ám olyan erőteljes, energikus vadonatúj számokat pakolt, hogy mindenki egy emberként ugrált. MC Ad-Apt azon MC-k közé tartozik, akik emelik egy est színvonalát, nem elvesznek belőle. Hangszíne és beszédmennyisége kifogástalan volt, sőt! IAN Autorun és Markov back to back szettje következett, akikkel szinte repült az idő, eszményien töltötték ki a csúszás miatt keletkezett időszakot. A legtöbb kedvenc 2013-as up to date neurofunk és jump up számaim lejátszották, többek közt Gridlok és Prolix egyik legújabb remekművét, a Riot-ot! Én semmiféle feszültséget nem tapasztaltam a helyszínen, sőt még olyanra sem voltam figyelmes, hogy bárki elégedetlenségét fejezte volna ki a kis csúszás miatt.

Mind Vortex
Ám miért is tették volna, hiszen négytől Mind Vortex és Culture Shock egy észbontóan jó b2b szettel hálálta meg a közönség türelmességét, és a Bladerunnaz fáradhatatlan munkáját. 
Régen láttam ennyi embert egészen zárásig tombolni!
Egyúttal szeretném megköszönni a fellépőknek, hogy ennyi nehézség után is képesek voltak egy 10/10-es szettet játszani a Dürlinben összegyűlt tömegnek, a Bladerunnaznak pedig azt, hogy ismét bebizonyították, hogy van még megbízható és professzionális szervezőcsapat a budapesti éjszakában.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések