Loadstar // Culture Shock // Mind Vortex // MC Ad-Apt // Dürlin nov 16.

A Let it Roll népszerű Cseh partysorozat a Bladerunnaz-al karöltve rendezi meg a Let it Roll On Tour-t Budapesten, rengeteg drum’n’bass fanatikus legnagyobb örömére!

Mi is az a Let it Roll, és mit érdemes tudni róla? 2003-ban indult hódító útjára Csehországban, ahol mára a legtöbbet látogatott és legnépszerűbb drum’n’bass partysorozattá avanzsált. 2008-ban rendezték meg első open-air fesztiváljukat, több mint 3000 résztvevővel, ez a szám 2009-re megduplázódott. 2011-re 3 open-air és 3 téli beltéri fesztivált rendeztek 3 országban (Csehország, Lengyelország és Szlovákia). 2012-re Európa egyik vezető nyári drum’n’bass fesztiváljaként tartották számon, több mint 10.000 lelkes szereplővel.

Egy kérdés maradt csupán, kikkel lepnek meg minket Cseh barátaink 16.-án a Dürlinben?

LOADSTAR (RAM – UK)

A közismert Xample & Lomax duo közös formációja viseli a Loadstar nevet, 2009 óta nyűgözik le közös számaikkal a drum’n’bass szcénát. Széles palettán dolgoznak, liquidet és neurofunkot egyaránt készítenek. Andy C kiadójánál, a RAM-nél alkotnak, legújabb szerzeményeik igazán ütősre sikeredtek, hallgassatok bele a Warrior címűbe, amely Jakes-el közös szerzemény.
Loadstar - Warrior ft Jakes



CULTURE SHOCK (RAM – UK)

Következő fellépőnk egy igazi zenészcsaládból származó tehetség. Első megjelenése, a Vega EP 2004-ben a Moving Shadow kiadó gondozásában jelent meg, amely Andy C érdeklődését is felkeltette. Két évre rá már a RAM-nál dolgozott, és 2007 nyarán jelentek meg első számai a híres kiadónál.
Culture Shock – I remember



MIND VORTEX (RAM – UK)     

A személyes favoritom, a jump up felé húzó duo, akik szintén a RAM-nál varázsolnak. A debütáló számaik (Now it’s time, Hotbox) ripsz-ropsz első helyezést értek el a méltán híres BBC 1xtra dnb toplistáján. Nagyon kíváncsian várom, hogy milyen szettel készülnek hozzánk! Az esti mulatságot a szintén angol MC Ad-Apt teszi teljessé.

Mind Vortex - Onslaught




Hazai részről is kimondottan erős a lineup, érkezik Chris.SU, Magical Gravity, IAN Autorun és Markov!

EG

Jegyárak:
Páros jegy: 6.000 HUF
A rendezvény hetében és a helyszínen: 3.500 HUF
EVENT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések