Deaf Paintings - kiállitas szabadon // 2016.07.13 Zseb Cafe'Vegyük azt, hogy látsz egy képet aztán köréírod / rajzolod, mi a legütősebb benyomásod aztán ugyanígy tesznek még sokan. [...] Most vegyük azt, hogy levesszük a festményt és valaki a ti benyomásaitok alapján próbálja visszafesteni. [...] Te láttad az eredeti képet, ő nem. A végén megnézhetitek egymásét.'

Deaf Paintings ötlete 5 évvel ezelőtt fogalmazódott meg a füstös debreceni éjszakákban.
Majd körül-belül 4 évre feledésbe merült.  Ám a 2016-os év megmutatta mily sok irányba is bontakozhat ki az idea. Alapítói ahelyett, hogy ‘’elképesztő’’ müvészi világukról győzködnék a népet, inkább a látogatók és vendégmüvészek szabadságára bízzák a kiállítás kimenetét.
A kezdeményezéshez híven a feltett kérdésekre is egy, a kiállítást megjárt látogató válaszol.

Mit gondolsz, mi lehet a kiállítás célja? 
Egyértelműen a pénzszerzés. Úgy tudom minden egyes kiállításon van/lesz becsületkassza. Az emberek egyfajta kizsákmányolása ez...

Mit ad a kiállításélményhez, hogy befolyásolhatod a történéseket ? 
Végre érezhettem magam valakinek, valaki olyannak, aki hatást tud gyakorolni másokra minden különösebb erőfeszítés nélkül. Ezen az estén végre alkottattam (van ilyen szó?) valami maradandót és művészit, SZÉPET.

Követhető volt e számodra az alkotók gondolatmenete az élőfestés alatt? Hogyan?
Végigpiáltam az egészet. nem hiszem, hogy tudtam követni bármelyikőjük munkáját. :D
(Ha valakit nem is érdekel az egész 1-2 sörre már érdemes lemenni)Milyen élethelyzetedhez tudnád hasonlítani a kiállítás struktúráját?
Tisztára olyan, mint amikor az oviban te vagy a "napos" aki önfeláldozóan 20perccel hamarabb abbahagyja a délutáni játékidőt, és megterít a csoporttársainak az uzsonnához. Gondosan odarakja az almát a zsíroskenyér mellé jobboldalra de hoppá! Rád jön a kaka, elintézed, de nem mosol kezet utána, viszont a terítésnek folytatódni kell. Kínos, de csak te tudsz róla.

Milyen érdeklődési körü barátaidat vinnéd el a kiállításra? 
Azt hiszem azokat, akik szeretik a Prosecturát.

Hogyan jellemeznéd az esemény infrastruktúráját?
Lelkes!

Használnád-e egy, az apósoddal lefolytatott beszélgetésben a ‘Naughty by picure’ szlogent? Ha igen, kérlek foglald példamondatba!

- Na és, mi lesz a hétvégére a program?
- Naughty by picture...
- ???
-  ( szemforgatás, izzadás, idegesen körbenézés, Esc - futás)Deaf Paintings x Naughty by picture x Zseb Cafe
2016. 07. 13.
EventMegjegyzések

  1. You are betting that the next quantity to come back up is a red. If the next quantity landed is red, might be} paid 온라인 카지노 1 to 1, or even money. High roller tables are tempting, however your chances of truly profitable will be higher should you play more at tables with lower limits. The resort attracted the richest and most esteemed Europeans and reintroduced them to the game of roulette.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések