Tom Lumen // Budapest Fingerstyle Night III. // 2015.12.17. // Muzikum


Újra itt van Tom Lumen! Aki már hiányolta gitárművészünket, így most újra meghallgathatja,  aki pedig még nem ismeri őt, most megtudhatja, milyen zseniálisan forgatja kezében gitárját és milyen csengő akkordokkal tölti meg a termet, amelyben épp koncertezik. Ez most konkrétan a Muzikum termében fog megtörténni 2015 december 17-én este 8 órakor a Budapest Fingerstyle Night harmadik alkalmával. (Az esemény Facebook-linkje lent elérhető.)



Nos utóbbi kategóriának, akik nem ismerik még Tomot, most bemutatjuk őt. Zenei karriere ott indult, amikor még kicsi fiúként bátyja egyszer beültette a tévé elé, hogy ez itt Jimi Hedrix. Ekkor megszületett a gitárral való örök szerelem. Később felnőve több zenekari tagság után végül szólókarrierbe kezdett és gitárművész úrrá nőtte ki magát Tom. Imádott gitárjának hangzását olyanra fejlesztette, mint aki egyszerre 6 kézzel játszik hangszerén, érdemes ezt saját füllel hallani. Karrierje során már nagy kedvencével. Tommy Emmanuellel is léptek együtt színpadra. Mi nagyon szeretjük őt, főleg amikor rá jellemzően a "Barátaim" szóval illet minket vagy elköszönéskor úgy búcsúzik, "Béke!". Saját szerzeményei mellett koncertjein - ahol minket is megénekeltet és nevettet - olyan nagy slágereket is hallhatunk, mint a Queentől a Don't stop me, a Beatles Come Tometherje, Yesterday-e, Adele-től a Hello, sőt még a slágereken túl a Kis kece lányom c. népdal feldolgozását is meghallgathatjátok.
Idén már fellépett többek között Bécsben, Pozsonyban, itthon pedig Szegeden, Miskolcon és Szombathelyen is. Most a budapesti koncert előtt december 5-én Dánszentiván, december 11-én pedig Pécs jön. Ha ezek valamelyike közelebb van hozzátok, menjetek el és nézzétek meg ott őt! Ha pedig budapestiek vagytok és ezért olvassátok a Budapesti Éjszakát, akkor gyertek el a Muzikumba. Mi is ott leszünk!

A Budapest Fingerstyle Night III. alkalmával egyébként Tomon kívül Markus SchlesingertStano Počaji-t és pár dal erejéig Légrády Pétert is megnézhetitek és gyönyörködhettek négyük játékában. Gyertek el, ha szeretitek a minőségi gitárzenét!

Helyszín: Muzikum Klub & Bisztró (1088 Budapest, Múzeum utca 7.)
Időpont:
Jegyeket ITT tudtok vásárolni!

FACEBOOK

További információk:
http://tomlumen.com/
https://www.facebook.com/tomlumen/
YouTube - Tom Lumen

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések