EATBRAIN NIGHT // BILLAIN // 2014. június 6. péntek // A38 // Beszámoló


Az utóbbi idők legdurvább neuro veretésének lehettünk szem és fül-tanúik a legutóbbi Eatbrain-es bulin az A38-on!

pics by Pozsonyi Roland

Mastif bemelegítő szettjének (bakelitről, igazi oldschool szett(!)) végére érkeztünk meg a hajó gyomrába, ahol már jelentős tömeg kezdett összegyűlni a tört ütemek hívó szavára.

Még ki sem kértük a pultnál az italainkat, máris Mindscape ugrott Mastif helyébe, hogy igazán beindítsa a bulit Billain előtt! Szettje alatt a hozzáértőbb, vájt fülűek is csak kapkodták a fejüket, hiszen legtöbb száma még ki nem adott, úgynevezett unreleased zene volt. Ami számomra abszolút favorit volt, azt talán az új Renegade Hardware-n fog megjelenni, Maztek & Cern remekműve, a Multiverse:


Őt az est headlinere, Billain követte, aki szinte leírhatatlan pusztítást végzett a közönség soraiban, szintén még meg nem jelent nagyon durva neurofunk számaival. A legújabb, Colossus EP-jéről is becsületesen szemezgetett, az igazán beteg Autonomous című száma sem:


Akkora energialöketet adott Billain szettje, hogy Jade zárása tarthatott volna délutánig is, senki nem tiltakozott volna! Az estének special guest-je is volt, a nem messze lévő Budapest Park-ból az ott fellépő DOPE DOD is végigbulizta velünk az estét!

Köszönjük Eatbrain a remek estét, találkozunk a következőn!

EG

képek a buliról

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések