DANSMUSIQ pres. DJ HELL // JÚNIUS 20. // A38


Június harmadik péntekén igazi house/techno partynak lehetünk fültanúi, ugyanis a Dansmusiq elhozza nekünk Münchenből DJ HELL-t személyesen:


Dj Hell napjaink egyik legismertebb producere, főként a house és techno szférában, kétségtelenül a legjobbak közé tartozik világszerte. Nem véletlenül sorolták a három úttörő közé, Sven Väth és Monika Kruse mellett. A 80-as évektől kiemelkedő pályát futott be a világ nagyvárosain keresztül, említésképp New York, Moszkva, Tokió, Párizs… etc. Saját label is palettára került; méghozzá a Internation Deejay Gigolo Records, illetve mentoraként említhető a Terranovának vagy a Miss Kittni & The Hacker formációnak. 

Nemcsak zenei pályán mozgott otthonosan, de egyedi stílusa miatt divatikon lett, illetve megválasztották az Év Férfijának is 2003-ban. (oké, jó rég volt, de hát azért na, nézzétek meg.)

No persze ez mind szép és jó, de leginkább akkor a legjobb, ha eljöttök június 20.-án a hajóra és megbizonyosodtok - ismét, hiszen többször tette tiszteletét nálunk, pl. Hyperspace bulikon - a multimédiaművész remekeléséről.

Izzításként/levezetésként pedig a hazai techno mecénásai fogják füleinket ingerelni: Crimson & Chrom, Isu és Grasshop.

Ajánlatos a megjelenés, garantált az utazás a 4/4 hullámjain!


Időpont: 2014. június 20. péntek 23h
Helyszín: A38, Petőfi híd – Budai hídfő
Belépő: Elővétel: 2500 Huf, Helyben: 3000 Huf


kis bemelegítés:


gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések