Tom Lumen // Fészek // március 15.


"Kossuth Lajos azt üzente: elfogyott a regimentje.." avagy "Esküszünk, esküszünk, hogy rabok tovább nem leszünk!" - hallgathatjuk egész nap nemzeti ünnepünkön dalba foglalva az ilyen és ehhez hasonló sorokat. Vagy mégsem egész nap? De nem ám, mert este még ekkor sem maradnak ki a koncertek a budapesti éjszaka életéből, így a Fészek Művészklubban Tom Lumen füleket örvendeztető akkordjaiban lehet részetek!



Már jó párszor írtam Nektek a gitárművészről, lelkesen hívtalak Titieket, hogy gyertek el koncertjére. Ez nem véletlen, mert egyszerűen szuper és nagyon vidám élmény minden egyes ilyen este. Ne maradjatok hát ki belőle, pihenjetek este egyet a nemzet ünneplése után!

Tom egyedi előadásain úgy penget és fogja le a húrokat, hogy csak kapkodhatjátok a szemeteket, de sosem fogjátok megfejteni 100%- osan sajátos gitárfogási és pengetési technikáit. Zseniális játékával mindenki arcára mosolyt csal, itt nem lesz unott estétek, az tuti. Ha mégis nagyon fáradtan érkeznétek, ne izguljatok, gitárosunk így is feldob majd Titeket, hiszen mindig szokta szerepeltetni közönségét tapsolással és énekléssel. Itt senki sem marad ki a jóból, igen interaktív esték szoktak lenni. Saját dalai mellett népszerű slágereket is megpendít Tom; olyanokat, mint például a Queen Don't stop me-je, John Lennon Imegine-je vagy a Kis kece lányom. Népszerűsége egyre inkább nő mind az országban, mind külföldön.

A művészt egyébként az AER Amps akusztikus hangszer erősítő gyártó cég karolta fel és támogatja, a koncertek kristálytiszta hangzását a kifogástalan gitárjátékhoz ők biztosítják. Ezáltal a Seven Breaths után most készülő új albumáról Tom remek körülmények között mutathatja be nekünk friss dallamait. Ha Ti is szeretnétek hallani, mindenképpen gyertek el! A művész egyébként nem némán és csak hangszerével örvendezteti a közönségét, mindig mesél a számok hátteréről is és vicces stílusával mindenkit elkápráztat.

Ahogy azt már párszor megszokhattátok, Tomnak most is lesznek vendégfellépői. Jenei Szilveszterrel duóban fognak eőadni néhány számot, emellett Koltai László akkordjait is hallhatjátok az esten. A koncert előtt 8 órától kötetlen beszélgetésen vehettek részt Tommal és a többi fellépővel, ahova szeretettel vár mindannyiótokat!

Jegyár: 1000 Ft (Facebook-eseményhez csatlakozóknak csak 900 Ft)
Kezdés: 20:30
További információk:
https://www.facebook.com/tomlumen
http://tomlumen.com/

EVENT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések