BESZÁMOLÓ // MUTE#3. w/ Brian Sanhaji, Sutter Cane, A-Brothers, Simo Lorenz and more!


Magyarországon rengeteget elárul egy fesztiválról, ha öt külföldi fellépőt is elhívnak egy bulira. Ám a MUTE csapat egy „szimpla” buli-sorozatra hívott el öt, azaz öt darab igen nagy techno-nevet!!


Az este tíztől reggelig tartó őrület mindenképpen felejthetetlen élményekkel gazdagította az összes jelenlévő bulizót.

Egy party, ami végre nem a 15 és 19 éveseknek szólt, itt bizony igazi veteránbulizók lépegettek, vagy pumpálták a levegőt egymás mellett.


Itt mindenki mindenkinek a barátja volt, amíg bulizott, senkit nem ért semmiféle atrocitás, vagy máshol előfordulható verekedés.

Sebastian Hawkes kezdte el a veretést, az a Sebastian Hawkes aki már megcsillogtathatta tehetségét a MUTE debütáló buliján.

Őt a német Simo Lorenz követte, aki igazi menetelős zenékkel kedveskedett az egyre nagyobb tömegnek.

Sutter Cane és az A-Brothers voltak a soron következők, nem hazudtolták meg önmagukat, kegyetlenül jól keverték a legújabb megjelenéseiket, a „legősibb”, nagy múltú zenékkel.
Számomra az est fénypontja mindenképpen Brian Sanhaji volt, aki olyan pattogós techno-t játszott, hogy a szolid lépegetést sok helyen erőteljes ugrálás váltotta fel!

Brian Sanhaji részlet:


A nagyteremben a sort hazánk Dr.Zoidberg-je zárta, impresszív, megőrülős zenékkel segítette hozzá az embereket, hogy teljes gondtalanságban reggel 7-ig meneteljenek.

Muszáj megemlítenem a kisteremben játszó Flash-x, Feel, R.Cooper triót, mert valami egészen fantasztikus szettekkel nyűgözték le az őket megtisztelő hallgatóságot!

Feel részlet, kisterem:


Corvintető pedig ismét bebizonyította, hogy az új LED-világítás és speciális effektek sokkal menőbbek, mint egy szimpla két dimenziós vizuál!

Köszönjük MUTE szervezőbrigádnak, a DJ-knek valamint a Corvintető crew-nak a remek estét, még sok ilyet várunk!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések