MUTE invites Naked Lunch Records w/Eric Sneo, A.Paul and more!


Újabb fejezetéhez érkezett a Mute! Március 22-én immáron negyedik alkalommal zúdítják rá a Corvintetőre az underground techno legendáit!



A koncepció változatlan: nagyhírű vagy hazánkban még csak szűk körben ismert nemzetközi fellépők line up-jával összerántani a magyar techno közösséget egy felejthetetlen bulira.

A soron következő rendezvényre meghívott fellépők az A.Paul által vezényelt Naked Lunch Records híres tagjai!

Kezdjük is felsorolásunkat a német producerrel, Eric Sneo-val, aki kétségkívül a műfaj egy színfoltja. Saját partysorozattal (Tanz der Familie), valamint saját kiadóval rendelkezik (Mudra Audio).
 „Polarity” című albuma olyan neves előadók támogatásával jelent meg, mint Laurent Garnier, Len Faki, Dubfire, Christian Varela, Marco Bailey




Következzék a Naked Lunch kiadó szíve, a pumping-techno keresztapja, A. Paul
A Naked Lunch Records mellett az ő nevéhez fűződik a Squeeze Records és Onh.Cet kiadók is. Több
mint 100(!) lemezt és rengeteg válogatásalbumot jelentetett meg!

Sceptical C kezdetekben mások zenéit játszotta, de ma már szinte csak a sajátjait pörgeti fellépései alkalmával.  Common Good, Flatlife Records, Naked Lunch, Kucera Records és Extorsion Group Recordings kiadóknál jelentek meg eddig anyagai. Hatalmas veretésre számíthatunk tőle is!

Jöjjön egy hazai sikertörténet: a székesfehérvári születésű Gabeen sajátos stílusát már kezdetekben is a keményebb techno vonala határozta meg. Az első magyar sikerek után határon túlra összpontosít,
2009-től számos külföldi felkérést kapott remixekre és albumokra.
2010 nyarán pedig nem más, mint Dave Clarke játszotta egy szerzeményét a White Noise rádió-show-ban. 

A portugál Diogo Jesus aka. D.Noyse.-t senkinek sem kell bemutatnom, debütáló albuma a 'Dish-washer' 2012-ben jelent meg a Naked Lunch Records gondozásában. Jelenleg Európa-szerte vannak felkérései, és idén megjelenő albumán dolgozik.

Jöjjön egy rendkívüli kombináció: Don Lennon és Frenc Veth  akik maratoni hosszúságú fellépéseikről híresek. Ők a Baas Boven Baas.  Zenéjük műfajilag szinte nem ismer határokat (electronic-
emotional-deep-space-beats-soul) szettjeik a révület egy egészen más formáját hozzák el nekünk.

Ig Noise-al zárnám felsorolásom, aki az est második magyar fellépője. Már 13 évesen elragadta Adam Beyer és Chris Liebing zenéje. Ezután lett az álma, hogy DJ lehessen. Nem is olyan rég, 3 évvel ezelőtt
kezdte pályafutását nem csak remixekkel, hanem saját számok alkotásával is. Elsőként a Naughty Pills-nél jelent meg EP-je 2012-ben, azóta megalapította saját kiadóját is Techno Legends Records néven.


TIMETABLE:

Main Room
22:00-23:30 D.Noyse
23:30-01:00 GabeeN
01.00-03:00 Eric Sneo
03:00-05:00 A.Paul
05.00-END Sceptical C
Area 2:
23:00-03:00 Baas boven Baas
03:00-04:30 Ig Noise
04:30-END Beni Wilde

EVENT

JEGYELŐVÉTEL:

- Corvintetőn szerdától szombatig 22:00 és 06:00 között a pénztárban

- Waxx Gasztrobárban hétfőtől szombatig 09:00 és 23:00 között (XI. Budafoki út 16.)


Early bird (első 200 db): 2000 HUF

Elővételes jegyár: 2500 HUF

Helyszínen: 3000 HUF

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések