Kolor Monday ​Session ​- ​THE ​RUFF ​PACK ​/ ​NY-VIE, ​Amoeba // 03.24. & 31.


Március 24-én a New York-i és bécsi tagokból álló jazz-hiphop trió, a Ruff Pack érkezik Budapestre, a Kolorba a Monday Session keretein belül.


Daru, Matthias és Stephan dob-gitár-basszusgitár leosztású instrumentális hiphopot mutat be, zenéikkel már két nagylemezt is megtöltöttek, az elmúlt években pedig gyakorlatilag folyamatosan úton vannak. Keleti part, nyugati part, fesztiválfellépések és klub bulik, Blue Note Jazz Club vagy bécsi kávéház: nem számít a helyszín, úgyse fogadják őket vigyázállásban. 

Budapestet aktuális európai turnéjukon ejtik útba, jövő héten pedig Johnny Drama kedvencével, Ras G-vel együtt játszanak Bécsben. A dobos Daru Jones külön említést érdemel: már szétütötte a fél hiphopvilágot Talib Kweli, Large Professor, a Slum Village vagy Raekwon mögött, de Jack White vagy David Letterman is meggyőződött már szkilljeiről. 

A Ruff Pack amúgy olyan, mintha a New York-i Amoeba lenne, nem is gondolkoztunk sokat azon, hogy kik legyenek az est másik fellépői, hát a mi Amoebánk! Sabák (basszus), Vanis (gitár) és Boros Levi (dob) így együtt a leggrúvibb budapesti trió, jelenlétüket nem is magyaráznánk túl, bomba lesz a show, mint mindig.

THE RUFF PACK / NY-VIE

Daru Jones - drums
Stephan Kondert - bass
Matthias Löscher - guit
AMOEBA
Sabák Péter - bass
Sági Viktor - guit
Boros Levi - drums

Beugró // 500 ft





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések