MODERAT // MILLENÁRIS // MÁRCIUS 30

Baráti kísérletezésnek indult, amolyan 'nézzük meg együtt miféle újat hozhatunk létre' egy egyszeri kollaboráció során. Megpróbálták; kislemez, majd nagylemez lett belőle, tarolt. Nem is kicsit. Modeselektor+Apparat= MODERAT.



A kezdetekben közös fellépésben nem is gondolkodtak, sőt, nem terveztek hosszútávra, inkább mindenki a saját projektjére koncentrált, de Sascha Ring (Apparat) és a duó Gernot Bronsert és Sebastian Szary (Modeselektor) mindig alkottak egy kicsit együtt. Mindannyian különböző vonalat képviselnek, teljesen más egyéniségek, így munkájuk hosszadalmasra sikeredett, azonban lenyűgöző eredményt hozott. Az első EP​ után, 7 évre rá​ dobták ki a nagylemezt Moderat néven, 2009-ben.

A glitch és az IDM nagy arcai egy titokzatos, mégis nagy horderejű egyveleget hoztak létre, hol nyers és hűvös electro kaparja a hallójáratainkat, hol pedig sejtelmes és mélyen lüktető, technoid, illetve hip-hop elemekkel megspékelt számokkal 
 ​zuhanhatunk.​



Négy évre rá, tavaly augusztusban megjelent a Moderat II, amivel szintén nagy sikert arattak.

A Selected Sounds jóvoltából Március 30.-án ezzel találkozhatun​k a Millenáris színpadján, egy nem mindennapi, ritka kincs érkezik hozzánk Berlinből. Kár lenne kihagyni, főleg, hogy ez az új lemez még sejtelmesebb, még mélyebb, még ütősebb lett, amiről élőben meggyőződhetsz.

Időpont: 2014. 03. 30. 20h
Helyszín: Millenáris

Jegyár: Január 28-tól limitáltan: 5300 Huf

Igyekezzetek! A jegyek a Központban kaphatóak! (1075 Budapest, Madách Imre út 5.)


gabrielle






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések