NVC&StayFly Pres: MATADOR Live Budapest 2014 // Febr 28


Az NVC a StayFly-al karöltve újfent kihagyhatatlan estére invitálja a nagyérdeműt, ezúttal az A38 fedélzetére várják a lelkes, techno-t szerető (örök)fiatalokat!Nem más érkezik hazánk kedvenc hajójára, mint az ír techno-fenegyerek, Matador!

Gavin Lynch aka Matador az elmúlt négy évben több nagy múltú kiadónál jelentette meg számait, többek közt a Cocoon-on, Perc Trax-en, valamint Richie Hawtin támogatásával a Plus 8-en.

Számomra legmeghatározóbb négy száma pedig a Minus kiadónál jött ki, 2011-ben. Személyes kedvencem is, a Kingswing, amelyért mára már nem csak én, hanem a fél világ rajong.Matador számaira a lassan felépülő, minimalista melodikus dallamok jellemzőek, amelyekben a basszus időzített bombaként robban a tökéletes pillanatban.
Senki ne számítson két kézzel pumpáló őrjöngésre, ez a buli jóval több lesz annál, több egy szimpla megőrülésnél.

Nyugodt, elegáns lépegetős szettre lehet készülni, mely után a műfaj minden ínyence a legnagyobb tisztelettel biccent, hogy igen, ezt így kell csinálni, ilyen egy minőségi techno party.Hazánk tehetséges fiai is képviseltetik magukat, érkezik az NVC színeiben Subotage és Sinko, Jumpski aka Alive pedig a StayFlyt fogja képviselni.

Jegyek kaphatók:
- az A38 Hajó-n illetve online rendszerében
- a Központban (1075. Madách Imre ut.5)

Elővételben: 3000.- Ft / 10 euro (limitált 200db)
Elővételben ill a helyszínen: 3500.- Ft / 12 euro

EG

Event

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések