Első Music Killers Kandúr Party // Beszámoló


Az elmúlt hetekben hatalmas érdeklődés övezte a Music FM nevével fémjelezett eseményt, minden adott volt egy őrületesen jó bulihoz.




Tudjuk, hogy a Facebook-os lelkesedés nem mindig mérvadó, de esetünkben nemcsak, hogy eljöttek amennyien visszajelezték, hanem úgy tűnt, hogy mindenki hozott magával még egy embert.

A Music FM név, három terem, valamint 8 DJ magában is jelentős húzóerő, ám a srácok egy igazi ütőkártyát is bevetettek, TUJAMO szerepében.

Tizenegy óra tájban érkeztem meg a Cinema Hall-ba, a zökkenőmentes, gyors bejutás, illetve elmaradhatatlan ruhatárazás után, gyors terepszemle következett, hol mi szól és ki játszik éppen.
A három teremből (kék, zöld, piros) a piros termet részesítettem előnyben, hiszen ott szólt a szívemhez közel álló big-room/progresszív/electro-house.

Érezhetően gyűlt már a tömeg, Tujamo kezdésére teljesen (!) megtelt a Cinema Hall legnagyobb terme, nem engedtek be embereket, csak ha kijöttek a bulizásban megfáradtak.
Tujamo igazán energikus, bulizós szettet pakolt, melyet azok számára akik nem tudtak eljönni, a Music FM élőben közvetített!

Az örök klasszikus WHO című számával kezdett, mely az est folyamán vissza-visszaköszönt más-más remixekben. A big-room house vonalra fektette a hangsúlyt főleg a német szupersztár, a közönség hatalmas örömére. A két órán keresztül tartó fesztivál hangulatú bulit többen már helyszínen az „év bulijaként” emlegették, ami még csak február lévén igencsak előkelő jelző.



Eközben a zöld teremben Lauer & Belocca egy óriási back2back szettel szórakoztatta a deep-ebb vonal kedvelőit, a kék teremben pedig Zoohacker, illetve Revolution pakolták a talpalávalót.
Egészen reggel hat óráig tartott a zöld teremben a lendület a fáradhatatlanabbak számára, innen is jó pihenést kívánok nekik!

Összesítésképp egy remek estét köszönhet minden résztvevő kandúr és vadmacska a Music FM-nek, várjuk a következőt!


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések