TURBO // A38 hajó // dec 7.

Mikulás után az új albumo(ka)t várva váróknak ideje lesz turbó üzemmódra kapcsolni, hiszen december 7-én a Turbo zengi be az Artemowszk38 fedélzetét! A kezdés este 7-re várható a hivatalos adatok szerint, amelytől nem szokásuk eltérni a matrózoknak, így ne feledjétek: 19:00-kor az A38-on!


A télapó látogatásának másnapján, azaz 7-én a Turbo majdnem-lemezbemutatójára kerül sor, de hogy őket idézzem „a híresztelésekkel ellentétben ez a koncert még nem lemezbemutató lesz, de nagy dózisban teszteljük majd kis fületeken az új dalainkat”. A Facebook-on meglelhető esemény is „lemezérlelő koncert” néven fut, így nem egy szokványos bemutatóra számíthattok kifejezetten, de ha szeretitek a srácokat, érdemes lesz megjelenni a Duna-parton. A lemezen való stúdiómunkálatok egyébként javában folynak, de a cím is sejteti, hogy még érlelődés alatt áll az anyag, de azért közel a kiadás időpontja. A Fonogram-díjas zenekar mindezek mellett egy új klip elkészítését is tervezi, a közeljövőben valószínűleg ezt is szemügyre vehetitek majd az interneten vagy zenecsatornákon.

Előzenekarként az osztrák Hella Comet nevű formáció tiszteleg előttünk jelenlétével és gitárakkordjaival. Szintén új albumnak örvendő bandáról van itt szó, azonban ők már elkészültek vele. A korong a „Wild Honey”, magyarítva Vad Méz címre hallgat, amely november 20-án jelenik meg és jelenleg előrendelhető státuszban van, illetve az említett dátumig a szállítási díj is megúszható képletesen értve jóvoltukból. A négyes formációt egyébként szép hangú női énekessel áldotta meg a sors, két albummal büszkélkedhetnek eddig és alternatív rockot lehetne stílusukra mondani, ha valamit szándékoznánk. Vélhetőleg bennük sem fogtok csalódni, ha hamar érkeznétek, de ez csak akkor derül ki, ha meghallgatjátok a szomszédos országból érkező kis csapatot.

Jegyárak:
elővételben december 6.-ig: 1000 Ft
helyszínen a koncert napján: 1400 Ft

További információ a zenekarokról:

http://www.hellacomet.com
http://turboband.bandcamp.com/

 
Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések