Tom Lumen // Iskola! // nov 29.

A gitárzene és az akusztikus dallamok szerelmeseinek számára egy kihagyhatatlan esemény ígérkezik hűvöskés hónapunk végéhez érve, méghozzá az Iskolában.

 
Igazi gitárvirtuózhoz lehet szerencsétek így november vége felé az Iskolában, kinek fedőneve nem más, mint Tom Lumen. Az este folyamán akusztikus gitárján bravúros kezei által saját szerzeményű dalok, valamint egyéb nagy és közismert slágerek csendülnek fel, mint például a Queen Don’t stop me-je vagy Lennon Imagine-je. A miskolci származású úriember előadásmódja szintén páratlan: élvezetteljesen és tökéletes átéléssel játssza muzsikáját. Stílus tekintetében nem mondható egy szélsőséges típusnak, a jazztől elkezdve a zúzósabb rockos témákig minden előfordulhat koncertjein.
Előző lemeze – amely a Seven Breaths címet kapta – után most készül az új album, amelyről szintén meghallgathattok néhány nótát, ha eljöttök. Mindenképpen érdemes lesz, mert remek élményben lehet részetek: megnyugvást, vidámságot és arcotokra egy kellemes mosolyt okozhat!

A koncert kezdési idejeként este 8 órát tüntettek fel a rendezők, azonban 7-től már elérhető lesz a művész úr, aki egy workshop keretében Freshman gitárokat mutat majd be. Ezen belül is a hangsúly az akusztikus és elektro-akusztikus hat húros csodákon lesz. A nézegetés mellett természetesen itt majd ki is próbálhatják az érdeklődők a hangszerek, s fontos hozzátenni: a bemutató ingyenes, tehát aki csak 8-ig érne rá vagy esetlegesen kifogyott volna a garasból, ezen még nyugodtan részt vehet. A gitárosoknak remek lehetőség adódhat ezen alkalom által, pláne ha érdekli őket a márka és egy igencsak hozzáértő pengetőtárs véleménye.

Jegyárak:
helyszínen a koncert kezdetével: 800 Ft
elővételben nem kapható

További információk:
http://www.tomlumen.com/


Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések