Isten Háta Mögött // Dürer Kert // dec 6.

Aki a zenéért, azon belül az elvont szövegű, kicsit elborult, progresszív hangulatú rockért rajong, az bizonyára koncertjegyet kér idén a Mikulástól, hiszen aznap este a Dürer Kert a hazai felhozatal egyik legprofibb ilyen csapatának ad helyet a dalolásra.

meganimáltuk a flyert Nektek
 
A kicsit viharos életű zenekar nemrégiben megesett szünetelése – vagy ahogy ők nevezik „áttelelés” – után most újra tevékeny üzemmódba kapcsolva robog tovább karrierje rögös útján. Az út következő állomása pedig egy kislemez és ennek bemutatója lesz. Ez utóbbi a Dürer Kertben esedékes december 6-án, ami nem mellesleg a csizmák ablakba helyezésének szintén nevezetes időpontja. Érdemes tehát megjelenni itt mindazoknak, akik a kicsit elvontabb szövegű zenebonát szeretik bogozgatni magukban és ezzel egyetemben értik az általuk ügyesen elrejtett magasztos mondanivalót, amit Pálinkás úr igyekszik közvetíteni. A költői fiúk az utóbbi néhány koncerten ejtettek már említést egyébként a lemezről, sőt, a Medúzák a parton című új művet elő is adták többször. Kíváncsian várjuk a többit Miklós napján!

Őket megelőzve időben a Napokon nevű szintén nagyszerű és igen sajátos stílusú zenekar dallamaiba hallgathattok bele, akik szintén az erőteljesebb hangszerelésű rock zenét vallják magukénak. Az Isten Háta Mögött-tel ellentétben ők angol nyelven érvényesítik gondolataikat, méghozzá 2009 óta.

Jegyárak:
elővételben: 1200 Ft
helyszínen: 1500 Ft
EVENT

További információ a zenekarokról:

http://www.napokon.hu
http://www.istenhatamogott.hu/

Solymosi Emőke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések