FRIDGE // NOVEMBER 21-24 // HUNGEXPO



Mielőtt kivonnád magad a forgalomból a jövő nyári fesztiválszezonig és plédbe bugyolálva várnád a meleg szobádban a telet, kapj fel sapkát, sálat és irány a Fridge fesztivál!




A tavaly elmaradt hó-buli most megduplázva pótolja be mindazt, ami az előző szezonban elmaradt, sőt, idén ütősebb zenei felhozatallal és annál is merészebb sporteseményekkel tér vissza. Egyrészt, most a Hungexpoval kooperálva kerül megszervezésre a fesztivál, egyben Hó-Show is lesz (idén a 22. alkalommal), rengeteg téli sportfelszerelés és kiegészítő bemutatásával és utazások ajánlataival. Itt lehet csak igazán felkészülni az előttünk álló havas évszakra! Ráadásul az év első forralt borával is koccinthatunk, hisz Forralt bor fesztivál is lesz a Vásárvárosban. 
Ami ráadásként szerepel majd az idei téli rendezvényen, az a ski-doo-k felvonultatása, melyek olyan motoros szánok, amiket kifejezetten erre a havas akciósportra alakítottak ki. A snowmobile verseny végett hatalmas hóhegyet és kidobókat helyeznek majd el, hogy majd több méter magasban hajmeresztő trükkökkel sokkolják a nézőközönséget. A riderek nem csak Európából, hanem a tengerentúlról is érkeznek, többek között Joe Parsons, Cory Davis, Kourtney Hungerford és még egy jó pár versenyző.
De hogy ne csak a téli extrémsportok kedvelőit csigázzuk fel, említést tennénk a party részleg főszereplőiről. Idén több, nagy visszatérő kedvenc is szórakoztatja majd a jelenlévőket. Külföldi tájakról itt lesz Európa egyik legfelkapottabb dj-je, Paul Kalkbrenner, a szintén nagyon aktuális Example, Dj Wire-ral fuzionálva, nekünk játszik majd a VOLT lassan már rezidens előadója, az ausztrál Dub Fx, lesz Freestylers live act, Doctor P, James Zabiela, csak hogy a legnevesebbeket említsük. Hazai pályáról pedig szórakoztat majd minket a Bëlga, a PASO, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Hősök, a Carbonfools és még sokan mások. A fesztiválon belül lesz még egy apropója a féktelen bulizásnak, mégpedig a Budapest Shop 2. éves születésnapja. A BP Shop Birthday Festival jóvoltából élvezhetjük a továbbiakban a Brains formációt, Akkezdet Phiait, a hóbulin parádézik majd a Punnany Massif, Mary Popkids, az Irie Maffia éééés a nagy kedvenc: a Pendulum (Dj set & verse) is megtáncoltatja majd a közönséget.
 




A fesztivál szervezésébe idén a Sziget Szervezőiroda is beállt, szóval nem kis lökettel tér vissz a magyar ősz kedvenc télisport rendezvénye. Mindemellett egyidőben Bécsben is megrendezésre kerül a Fridge Vienna, ahol többé kevésbé azonos fellépők és események sorozatai vonulnak majd fel. Az eddig a hazai Fridge-n jól ismert 34 méteres sí- és snowboard rámpa idén Bécsbe költözik át, teret biztosítva egy TTR 4* snowboard és egy AFP Gold Big Air versenynek.
Úgyhogy legyen kelet vagy nyugat, akárhonnan jössz, ott a helyed a november végi Fridge fesztiválon!

Jegyek:
Fridge bérlet:7900 Ft
Fridge Csütörtöki napijegy: 3900 Ft
Fridge Pénteki napijegy: 4900 Ft
Fridge Szombati napijegy: 4900 Ft
Hó-Show napijegy: 1500 Ft
Adminisztrációs díj: 300 Ft


Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Expo tér, 1-es kapu
Időpont: 2013. november 21-24.
A zenei programok a G1 és C pavilonban zajlanak.
A Fridge Fesztiválra váltott jegyek érvényesek a Hó-Show kiállításra is.


gabrielle & ferenczy noémi

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések