FRIDGE // 1. és 2. NAP - BESZÁMOLUNK




A Fridge fesztivál koncepcióját tekintve szinte minden olyan, mint nyáron, drága négydecis hígsör, toi toi sorok, közönségbe repülő söröspohár, fröccseső a szép ruhára, annyi kivétellel, hogy most bikini és meztelen felsőtest helyett kabátban tolongunk, és bungee jumping helyett snowmobile-os srácokat figyelhetjük. 



Ettől függetlenül szuper a hangulat, bár olyan nagy tömeg nem tolong már kint a fesztivál utcácskáin a novemberi időjárásnak köszönhetően. 
A hidegért azonban kárpótol minket a színpadi repertoár, őrületes bulik és féktelen ereszdel a hajam vette kezdetét 21.-én. Az első nap ott volt a főattrakció, az Example, aztán Doctor P, de ne hagyjuk ki a warm up hazait, Ganxstáék, a PASO és a Bëlga szórakoztatta a hallgatóközönséget. 
Ami szerencsés, hogy a koncertek fedett és meleg helyen zajlanak, így ott már nyugodtan levehetjük a kabátjainkat, és potom 300 Ft-ért beadhatjuk a ruhatárba.



A második nap az Irie Maffia nyitotta a sort a nagyszínpadon, majd jött Akkezdet Phiai, a srácok nagyon kitettek magukért, lelkesen csápolt az összetömörödött rajongótábor az első sorokban, mögöttük pedig bólogatva hangolódtak az est további részére a többiek sörrel a kezükben. Érdekes, hogy a sör megint sláger lett pár nap erejéig, az is azt iszik, aki csak nyáron szokta. Miután lementek a srácok, a Punnany Massif izzított, a tömeg pedig egyre csak nőtt, benépesítve a hall felét. Ezután a Brains vadította a tömeget, abszolút felpörgették az egyébként is jó hangulatot, felkészítve a fesztiválnépet a Pendulum őrült szaggatására. A bemelegítés tökéletesre sikeredett, a Pendulum még mindig nagy népszerűségnek örvend, egy nagyon jó bulit hoztak össze, amire a közönség nagyon is vevő volt. Ne hagyjuk ki, hogy mind ezalatt a Party Arénában táncolhattak az inkább csak elektronikai vonal kedvelői 22h-tól. Sajnos nekünk ez most kimaradt.
Mi leginkább a mai, azaz a harmadik napra leszünk kíváncsiak, elég csak a felhozatalt megtekinteni. 
Találkozunk ott!




gabrielle

Megjegyzések

  1. Tök jó, de azon kívül, hogy leírtad mi van ott, azért jó lett volna valamilyen pro-kontra lista, hogy milyen is a buli.. Ilyen blődséget, hogy lement a punnany felment a brains, lement a brains, felment a pendulum.. :) Hát ezt az is tudja, hogy így zajlik, aki nem volt ott.
    Arról például miért nem esett szó, hogy első nap alig voltak pár százan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kedves Névtelen, ajánljuk figyelmedbe ezt: http://www.budapestiejszaka.hu/2013/05/a-te-elmenybeszamolod-projekt-kozossegi.html

      Törlés
  2. ez valóban egy nem túl velős kritika... vannak más fesztiválblogok, ezerszer alaposabbak, olvass el párat!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések