Jön a víz!

Gyönyörű fővárosunk még veszélyben is gyönyörű. A Hungarian Urban Photography várja a képeiteket az árvízzel kapcsolatban. A gátakon meg várják a segítséget! Mindenesetre nem lesznek unalmasak következő napjaink. Némelyik buli is sajnos elmarad vagy más helyszínen lesz megtartva. Aktuális infók erről a napi program-összefoglalóban (Hova menjek ma este?) lesznek.

Aki segíteni szeretne: lehet jelentkezni a Vizek Őre, vízimentő egyesületnél! Még, akit érdekel önkéntesség és bármiféle segítség érdemes az Önkéntes Központ fészbuk oldalát is nézegetni.

Infók: "Az országos vízjelző szolgálat legfrissebb, 10:33-as előrejelzése szerint a Duna vasárnap éjjel, hétfő hajnalban, 875 centin, 15 centivel az eddigi legmagasabb vízszint felett tetőzhet Budapesten."

Addig is néhány kép az optimistább hangulatért! Bár azért a megáradt vízben fürdőzést nem biztos, hogy a szakemberek is ajánlanák a szennyező anyagok miatt, amiket ilyenkor összehord a víz, szóval csak óvatosan, akinek sérülése, sebe van ne menjen bele.



"HUP: "Árvíz" témakörben várom képeiteket a hup@mailbox.hu email címre. A legjobbak feltöltésre kerülnek."

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések