Bed Beach nyitó - a Hajógyári sziget még pislákol

Ahol találkozik az alvilág, a fiatalság, a külföldiek, a sportosok, a szexik, rajok, a maffia-wannabe-k, akik a jó csajok miatt jöttek vagy akik mindig is medencés bulira akartak menni - a Bed Beach ma újra kinyitja kapuit, a nyári szezon kezdete. De vajon fog e még valaha olyan fényesen tündökölni a hajógyári sziget csillaga, mint régen?
A tavalyi botrányok és Vizoviczki László klub-birodalma ellen folytatott harcok során rengeteget vesztett fényéből a sziget, ami a "veteránok" szerint már így sem hozta ugyanazt, mint régen. A szigeten nyaranta drága autók sorakoznak és gyönyörű lányok táncolnak incsiklandóan rövid ruhákban. Itt úgy érezhetjük, hogy csak egy szalagkorlát (vagy ha megváltjuk a VIP jegyet akkor az sem) választ el minket a valódi csillogás, gazdagságtól. Szemfényvesztés, de ki ne imádná a szemfényvesztést? Nem tudhatod, hogy melletted egy valódi gazdag arab herceg táncol vagy csak annak adja ki magát és a nyólckerben lakik 10 testvérével és kitudja honnan szalajtotta vastag karóráját?
A bed beach-en egy hatalmas illúzióba léphetünk és mi magunk is azokká válhatunk, akik lenni szeretnénk, csak a megfelelő ruhába kell bújni hozzá. Persze a felszín alatt sok minden történik, amiről nem illik beszélni. De talán sokáig ez adta a hely valódi hangulatát: bárki bármit csinálhat. Persze a szabad-kezek-illúzióját nagy mértékben nem érdemeli az ember, már csak ilyen a fajtája, mert rossz vége lesz.
Mindenesetre nagy kérdés, hogy milyen lesz a hely miután az alapvető szabad-hangulat megváltozott, amit külföldiek is emlegettek otthonukba térve. Vége van a hajógyári-illúziónak?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések