Bulizás hétfőn

Monday Session

A recept egyszerű. Végy három halálosan profi muzsikust, a mikrofon mögé állítsd kishazánk egyik legtehetségesebb és legkarizmatikusabb díváját, végy egy jó párat a drámaírás legngyobbikának szonettjei közül, mixeld őket össze egy kis soullal, jazzel, hiphoppos grúvokkal, és már kész is a W.H.! Na de félretéve a jópofizást, valójában kicsit sem egyszerű, ámbár annál eredetibb projekt ez. Talán le merem írni még a "magasművészet" jelzőt is, és igen, le mertem.
Márkos Berci (cselló) és Gryllus Samu (bass) nem csak mint előadók, de mint szerzők is számtalanszor bizonyítottak már, míg G. Szabó Hunor (dob) munkássága sem éppen ismeretlen a zeneszeretők számára. (The Qualitons, Borbély Mihály Quartet, Smárton Trio). Senáról pedig már annyiszor és annyit írtunk, hogy magasztalása érdekében nem is püfölném tovább a billentyűzetet. Ő a mi kis szeletünk Afrikából, ő Sena, és kész!
Ez a quartett a legkifinomultabb ízlésűeknek sem okozhat csalódást!!!

A koncert előtt és után Fantom az és mr. Masters ügyködnek a lemezjátszók mögött, ezúttal nem annyira a hajszál pontos mixekre, mint inkább a sokszínűségre koncentrálva.

Vizuál: Lobot, Tésztaköze.

INGYENES!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések