Pénteken ingyenes Kollektiva buli a Corvintetőn

Kollektiva Summer Hits


2011. május 6. péntek este 10-től másnap hajnalig meg sem áll a buli,

Kollektiva a Corvintetőn!!!
ÉS A BELÉPÉS INGYENES!!!

Nagy dilemma ez a péntek, ugye Nektek is? Végtelen sok jó buli lesz! De azt kell mondanunk egy ingyenes Kollektíva Summer Hits bemutató bulit a Corvintetőn nagyon súlyos indokokkal szabad csak kihagyni. Például egy hasonló kaliberűen kurvajó buli kedvéért. Az otthon alvás viszont egyenesen TILOS, az érettségi napok utána bulizni kell, lassan itt a vizsgaidőszak bulizni kell, pénteken amúgy is BULIZNI KELL!!! A jóöreg TMX-ben, Popbitchben és Fullstereoban pedig még úgysem csalódtunk :)

EXTRÉM PLUSZ:
Ezt a bulit a Justep - The Hungarian Underground Channel is kiszemelte magának. Újonnan indult nyereményakciójuk egyik lelőhelye lesz a buli (az akciónál részletek a többi lelőhelyről), melynek keretén belül az általuk terjesztett matricát kell valamilyen extrém helyre ragasztani és lefotózni magad a matricával. És ugye honnan szerzel ilyen matricát? Hát a Kollektíva bulin :)
Az akció részletei itt.


És akik még nem tudnának mindent róluk, kukkantsanak el az oldalukra ott sokminden kiderül!

A Kollektiva dj- és partiszervező-csapat 2007 tavaszán robbant be a budapesti partiéletbe az első Kollektiva Nights-szal, melyen napjaink egyik legfelkapottabb remixere és BBC Radio One műsorvezetője Kissy Sell Out és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, The Lovely Jonjo vendég-dj-ztek. Az ezen a vonalon úttörőnek számító, azóta is emlegetett bulit követte májusban a Nanushka-divatbemutatóval egybekötött Kollektiva Nights 2, majd nyáron két franciázós bevetés: előbb a TEST csapatával közösen szabad ég alá vitt Ed Banger-buli Vicarious Bliss-szel, majd a PEP! magazin partija, Surkin főszerepeltetésével. Szintén a nyár folyamán a Kollektiva sikerrel mutatkozott be külföldön: a német fővárosban a Berlin Hilton klubesten megejtett dj-szettről az ott bulizó Peaches is elismerően szólt.

A Kollektiva következő nagyszabású megmozdulására, a Kollektiva Night 3-ra október 5-én a Merlinben került sor, a francia datA illetve az olasz Bloody Beetroots vendégszereplésével. A Kollektiva 2007 szeptemberében saját klubestet indított a Trafó Bár Tangóban: a havonta egyszer rendezett minirave-eken maguk mellé minden alkalommal hívtak egy-egy vendéget is a hazai illetve szomszédos országbeli elektró vagy elektró közeli dj-k, zenekarok közül.


Zenéjüket meghallgathatjátok itt:
http://www.myspace.com/kollektiva

És itt is:
http://www.mixcloud.com/kollektiva/


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések