Etienne Rolin Budapesten // Finisszázs és koncert a Létminimum Bázison

 Mikor? 2021. október 28., csütörtök 19:00 Hol? Létminimum Bázis

Etienne Rolin amerikai születésű, francia zenész, szerző és szobrász Budapesten tartózkodik jelenleg, és az újonnan nyitott Létminimum Bázis névre hallgató galériában kiállító Korodi János: Light works Terminal finisszázsán fog fellépni. Jazz improvizációt várhatunk tőle és zenésztársaitól: Váczi Dániel, Ávéd János és Ajtai Péter fog a képek között zenélni. Majdnem szám szerű dolgokat fogunk hallani - raktuk össze a zenészek nyilatkozatából. Tehát akinek újdonság a jazz improvizáció, annak se kell félni most csütörtökön!


Gyertek 18:45-re, hogy ne maradjatok le semmiről!


Rendkívül izgalmas program, a hazai jazz ismert szereplőivel együttműködve a Horizont Kör spontán, rövid idővel a program előtt látott neki a szervezésnek. A különleges hangulatot, Korodi János képeinek indusztriális aláfestése adja. Az érdekesség, hogy a kiállított képek java fára vannak lenyomatként készítve - így a képeken belül találkozik a világunk két ellenpólusa: a természet és az ember alkotta gépezetek. Erről nem mutatunk képet, mert gyertek el megnézni!

Korodi János

Extra érdekesség, hogy a fellépő Ajtai Péter bőgős - aki egyébként hatalmas átéléssel és magas szakértelemmel zenél - az Instagrammon Gossip Girl review-kat és más furcsa dolgokat oszt meg.

Etienne Rolin-nek pedig nem régen jelent meg egy könyve a festményeiről és értekezésekről francia nyelven.


Facebook esemény itt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések