TELEKOM EB FESTIVAL BUDAPEST 2015


A Telekom Electronic Beats Festival október 15-én, 16-án, 17-én és 18-án új köntösben, több napos eseménysorozattal tér vissza Budapestre, hogy vibráló programokkal töltse meg a város legkülönbözőbb helyszíneit.Mint ismert, idén a Telekom Electronic Beats Festival új helyszínekkel gyarapodik: az Akvárium mellett a főbb események az A38 rendezvényhajón és az Anker’t-ben zajlanak. Az itt zajló kiállítások, koncertek és egész éjszakán át tartó bulik mellett számos további program kíséri végig az eseményt, amelyek valóban az egész várost felölelő fesztivállá változtatják az idei Electronic Beats-et.

A Telekom Electronic Beats Festival részeként koncertekkel, klubestekkel és tematikus dj szettekkel vár például a Toldi, a Beat on the Brat, a Központ, az Auróra illetve a Sunday Garden a Dürer Kertben. A Balcony TV nyílt forgatást szervez, a Toldi Mozi az első Magyar klipszemle győztes videói közül szemezget.

Kiállításokkal, interaktív installációkkal, előadásokkal és workshopokkal készül többek között a Design Terminál, az Omnivore Gallery, a Telep, a Hello Wood, a Kitchen Budapest, a Beton és a Prezi is. Mindezeken túl az egész várost behálózó eseménysorozathoz kapcsolódnak majd éttermek, boltok, showroomok: így például a Karaván, a Konyha, az Akt Records, a Wonderlab, a Mono Fashion és a The Garden Studio is az Electronic Beats bőrébe bújnak. A több napon át tartó, csaknem 40 helyszínen játszódó fesztivál így a belváros minden szegletében tartogat majd valamilyen meglepetést a látogatók számára.

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések