B my lake - a rózsaszin szeletelés esőben


Az idei év várva várt vérbeli techno partija igazán jó topogásban végződött. Bár a korai érkezők még az épitkezés közepére estek be, senkit nem tántoritott vissza a napsütésben lazulástól. Ahonnan zene jött, oda ember is gyűlt.


Eredeti kép

A B my Lake kifogás nélkül a rangos elektronikus fesztiválok szintjén van, főként ha a hozzáértők odafülelnek és meghallják milyen nevek pörgették a bakelitet. A vájtfülüek végre fellélegezhettek, hiszen van Magyarországon mégiscsak az underground inyeceknek is hova mennie. Ha esetleg eleged van David Guettából és Aviciiból, meg a trikóban szelfiző tömegekből, akkor biztos hogy nagyon jól érezted volna magad! Szóval jövőre gyere mindenképpen.

Sokak kedélyeit felkavarta, hogy a feszitvál idén a Strand mellett a Sound helyszinén lett megtartva. A kellemes családias hangulatot megzavarta, hogy ezt az igen nagyméretű és leginkább tizenhetes korosztályos fesztivált odapattintott a szervezőség a szivünk csücske B my Lake mellé. Persze megértjük a szervezők szempontjait, de jövőre nem bánnánk ha visszaköltözne a feszitvál az eredeti helyszinére.

Itt is egy fless videó a 2013-as, első B my Lakeről:


Ami azonban valóban kiütötte a biztositékot, hogy a két percre levő beachfront kemping valóban alsó hangon tiz perc volt de inkább tizenöt. Ez némi csalódást okozott a közönség kempingező részének. Pláne, hogy a jó kis tuc tucra alvás helyett valami diszkositott mainstraim zenére kellett szenderedni, mivel a Strand fesztiválnak valóban két percre volt az a kemping. Szóval egy szónak is száz a vége: Világosra tessék visszapakolászni.

Összefoglalóban LINE UP riszpekt! Csak igy tovább srácok, imádtuk! Legalább olyan jól éreztük magunkat mint a DGTL Amsterdamon.

És a kedvenc zenéink, persze élőben az igazi!!!














Megjegyzések

Népszerű bejegyzések