Next Level // APASHE // A38 / július 17.


Next Level első nyári különkiadásának vendége ezúttal egy kivételes tehetségű belga-kanadai producer, aki július 17-én magával hozza a legfrissebb basszus zenéit és egy igen nívós magyar kísérettel lép fel az A38-on.


APASHE annak a montreáli Kannibalen kiadónak az oszlopos tagja, amely olyan előadókat indított már el az útján, mint az OWSLA kiadóhoz szerződött - korábbi Next Level vendég - Snails, a Black Tiger Sex Machine, Dabin, Kai Wachi vagy LeKtriQue...

Több Apashe zene is bejárta a világot és a különböző ismert youtube-csatornák is előszeretettel osztják meg munkáit. Legújabb remixe a Backstreet Boys egyik örökzöldjéből készült és pár nap alatt letarolta az Internetet.



Ezúttal a hazai felhozatal is igen erős lesz, hiszen velünk lesznek a Dublicikrek, akik szinte minden hazai és a környező országok fesztiváljain is fellépnek idén nyáron, valamint itt lesz a szokásos módon mindig energikusB'Andre akit szintén hallhattok a nagyobb magyar fesztiválok színpadjain, a trap őrült DJ N1CE és a basszusnehéz warm up-ról gondoskodó Skrude is.

JEGYEK :

990 HUF (€3) - / ELFOGYOTT
1490 HUF (€5) - / KAPHATÓ

Jegyinfó / Ticketinfo: 
info@nextlevelbudapest.com

 Dátum /: 17.07. 2015 Friday/ Péntek
 Kezdés /: 23:00
 Helyszín /: A38
 Korhatár /  16+ 

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések