POOL&BEER / Vituki Strand // 06.06.


Mesterséges tengerpart, hideg sör és egész napos táncmulatság az első igazi nyári hétvégén? Ráadásul mindez a belvárostól egy kőhajításnyira? Egy magát kicsit is komolyan vevő partista naptárából nem hiányozhat az első egész napos Pool & Beer szombat élménye.


Az urbánus kánaán helyszíne a Rákóczi híd pesti hídfőjénél megbújó Vituki uszoda. A meggyőző paraméterek: szabadtéri medence, a Gellért fürdőt is tápláló, a kinti hőmérséklet függvényében állítható hőmérsékletű termálvíz, foci, szauna, öltözők és minden egyéb elképzelhető alaptartozék a zsenge zöld pázsittól a lemenő napig.

A hangparáktól mentes övezetben szombat déltől vasárnap hajnalig, azaz majdnem egy egész álló napon keresztül szól majd a zene, a megéhező partizókat pedig Mango látja majd el a Központ legendás burritójával és quesadilla-jával.

LINEUP

A maratoni buli vaskos tartalmáról a honi underground dj társadalom színe-java gondoskodik majd: az elektronikus zene naposabb oldalát Route 8, Mr. MSTRS, DJ N1CE, Nora Matisse és Manek járják majd végig, majd ahogy feljön a hold, érkezik Isu, Beta, Lank és Seres.

ODAJUTÁS

A strandot a Közvágóhíd felől tudjátok gyalog a legkönnyebben megközelíteni, ahova nappal az 1-es, a 2-es, a 24-es villamossal, a 23-as, 54-es, 55-ös és a 179-es busszal tudtok eljutni. Itt áll meg Ráckeve felől a 6-os HÉV, illetve a Duna parton a 7-es (Csepeli) HÉV is (innen a partot követve éritek el a legkönnyebben a helyszínt). Éjszaka a 901, 923, 937, 979 jelzésű buszok közlekednek a közelben.

A Közvágóhíd felől a Kvassay Jenő utat követve hagyjátok el az OBI áruházat és a Lukoil benzinkútnál befordulva a jelzéseket követve 5 percen belül megérkeztek a helyszínre.

Regisztrálj az Uberre “gumikacsa” kóddal és ingyenesen szállítanak a buliba!

Jegyek 

12-14h: 900 huf
14-16h: 1800 huf
16h- 2300 huf

Szauna jegy: + 1000 huf

EVENT

EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések