LÄRM // MOARRR // DEEP88(GER) // Ajánló


Egy vérbeli house buli várja azokat, akik az újonnan megnyitott LÄRM felé veszik az irány pénteken, lássuk miről is van szó!



­ Simon Iddol, az est egyik fellépőjének előszava ­:

"House, az egyik legtöbbet használt és talán a legjobban lejáratott jelző az elektronikus zene világában (oké, a trance még inkább szitokszó manapság, de ebbe most ne menjünk bele).

Szóval, house. Nehéz már manapság ebben a műfajban nagyot dobni, és még nehezebb hitelesnek maradni, ám korántsem lehetetlen.
DEEP88 erre a legjobb példa, az olasz producer aki a legnehezebb utat választotta."


Kompromisszummentes minőségi house, internet hype és nagy színpadi cirkusz nélkül. DEEP88 nem akar mást csak hogy a zenéjét szeresse a közönség, hogy a zenéjére figyeljen. Nincs semmi felesleges cicoma és púder, csak pazar hangzás.

A saját maga által felállított minőségi szűrői a színpadon is működnek, live actjeihez nem használ számítógépet, csak szintik, szekvenszerek és dobgépek vannak előtte és ez több is, mint elegendő.


DEEP88 egyszer már járt Budapesten, most pénteken pedig újra fülig érő szájjal hallgathatjuk a szettjét. klasszkius housera hangolódást Simon Iddol warmupja segíti majd, DEEP88 után pedig a hazai klubélet egyik legendája modul aka mango techno szettje feszegeti majd a LÄRM hangrendszerének a határait, az est végén pedig a DEAF DJs táncoltat reggelig.



LINEUP

DEEP88 (12Records, Berlin) 

Simon Iddol (MOARRR)

modul aka mango

DEAF DJs

Beugró: 800.-


EG

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések