EMIKA DJ set X NERO HOMME BUDAPEST RELEASE PARTY // KIOSK // MÁRC. 22.


Megjelent a nemzetközi terjesztésű NERO Homme magazin második száma; ennek alkalmából egy igazán exkluzív party vár a nagyérdeműre szombat este a KIOSKban: Emika, Fullstereo, Statmusic, TMX fogja felpörgetni az éjszakát. Kár lenne kihagyni.


A fókuszban ezúttal maga az alkotás szépsége áll. A „Midas Touch“ alcímmel ellátott kiadvány utal a mitológiára, az arany érintésére, az aktus kettősségére, amely áldás és átok is egyben. Elengedhetetlen kiemelnünk a magazin nemzetközi kollaborációkat, a produkciókra ezúttal New Yorkban, Madridban, Párizsban és Berlinben került sor, melyekre a Los Angeles-i címlapfotózás tette fel a koronát Sasha Grey-jel. Ismét kétféle címlap készült, a másodikon Bart Grein modell szerepel. A magazin layoutja idén is a Molnár István-díjjal kitüntetett José Simon designer munkája.

LINE UP:

EMIKA
A bristoli származású Emika többször járt már Budapesten. Az estén „Serious Trouble“ című EP-jét a világon először a budapesti közönségének mutatja be. 

TMX, Fullstereo 
A zenei színvonalért hazai oldalról Budapest divateseményeinek állandó zenei mentora, TMX felel, akit már a Kiosk rezidenseként is ismerhet a közönség. Őt a Kollektívából ismert Fullstereo szexi, perfekcionista dj szettje előzi meg. 

Stamusic.
Az est másik meglepetése az egyik legelőremutatóbb hazai elektronikus zenei duó, a Stamusic. Igényes house zenéjükkel számos rajongót szereztek már, és Emikához hasonlóan új, még soha nem hallott trackekkel érkeznek az estére.

KIOSK Budapest
A Március 15. téri étterem/bár/klub hosszú idő után az első hely a városban, ami nem a kompromisszumokról szól – csodálatos panorámával és hatalmas belső térrel rendelkezik, amit erre az estére a szokásosnál is egyedibbé varázsolunk a Midas Touch party közönsége számára.

Időpont: 2014. március 22. 22:00
Helyszín: KIOSK Budapest, 1052 Bp. Március 15. tér 4.
Belépő: 2000 Ft Éjfél után: 2500 Ft

Dresscode: Black, black, gold

event


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések