DeepFields Special #2 - Beszámolunk!

A szombat esti DeepFields kapásból eszméletlen mélyről indult, köszönhetően Li&Baco ütősre sikeredett warm-up szettjének. (Alább hatalmas örömünkre újra meghallgathatjuk, illetve pótlás a későn érkezetteknek!) Delay pontosan kezdett, így még jobban sikerült ráhangolódni az est főattrakciójára. Impulzív, lüktető ütemekkel terelte a táncoslábúakat, mint mindig, most is lázba hozott a megszokott úsztatós szettjével. 



Fél kettő környékén feltűnt a pult mögött (is) Polarize, és észrevétlenül átcsúsztatott minket sajátos hangzásvilágába. A 4/4-ektől rutinosan zengett a harmadik, és a MüSzi falai úsztak az ismét csodálatosra sikerült Szobafény vizuáltól. Kicsit mindig olyan érzésem van, mintha a fény folyékonnyá válna körülöttem és hirtelen a legvadabb színárnyalatokban fröccsentenék a falakra elképesztő formákban. 


Megint csak egy emlékezetes bulit hoztak össze a srácok profi és minőségi zenével, illetve a különleges atmoszférájukkal. Bár a szokott családiasság most mintha megtört volna, de ez is csak azt bizonyítja, hogy egyre többen érdeklődnek és látogatnak el a DeepFields bulikba. Nem véletlenül. 
Ott a helyed áprilisban is.

 






 gabrielle




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések