BLZ: Friction, Phace, Sigma // Dürlin 14.márc.14.


A Bladerunnaz nagyon komolyan veszi 15. születésnapját, egész évben elhalmoznak minket ajándékokkal, hatalmas fellépők formájában!



Ha idáig nem vártad tűkön ülve a márciusi hónapot, három szóval garantáltan meghozom a kedved egy gyors időgép építéséhez, és a jövőbe ugráshoz!

Mi lenne ez a három szó?! FRICTION, PHACE, SIGMA!

Ha járatos vagy a drum'n'bass kissé sötétebb, veretősebb, neurofunk műfajában, akkor most lelkesen tapsolj nagyokat, és ismételjük át közösen, kik is ezek a srácok! Ha pedig most hallasz róluk először, a legjobb helyen vagy, hogy új tudással gyarapítsd elméd drum'n'bass parcelláját!

FRICTION (UK)

A brightoni születésű úriember már 2011-ben berobbant a köztudatba a Drum&Bass Arena Awards-on nyújtott teljesítményével. A műfaj legismertebb kiadóival (Hospital, Metalheadz) dolgozó Friction 2004-ben megalapította a mára már szintén toplistás kiadóként emlegetett Shogun Audio-t, ami még inkább meghozta neki megérdemelt hírnevét.
2012-ben a Radio 1 D&B Showjánál lett rezidens, így mégtöbben ismerkedhettek meg nevével és zenéjével. Olyan előadóknak remixelt, mint: Example, Feed Me, Jack Beats vagy Wretch 32.

Szám amit mindenképp várunk tőle


PHACE (GER)

A szakma úttörőjeként is emlegetett Florian Harres aka Phace az elmúlt évek során kifejlesztette sajátos basszusban gazdag elektronikus zenei stílusát, mindeközben sikeresen menedzseli saját kiadóját (Neosignal), ráadásul körbezenélte a világ szinte minden szegletét. Első albuma 2007-ben jelent meg, Psycho címen, mely egy csapásra meghozta neki a nemzetközi hírnevet (Brit Mixmag magazinban hónap albuma).
Egy évre rá egyesítették erőiket Misanthrop-al, létrejött a Neosignal Recordings, valamint számos közös szám. Nem maradhatott el a következő album sem, a 'From Deep Space' 2010-ben jelent meg, melyen szintén Misanthrop-al kollaboráltak. A következő mérföldkő Phace karrierjében a 2010-11 es világkörüli turné volt, mely hatalmas sikerrel zárult. Misanthrop&Phace 2012-ben szintén NEOSIGNAL néven kezdték el feszegetni a drum'n'bass határait. 'Raum und Zeit' nevű LP-jük Noisia kiadójánál jelent meg 2013-ban, és idén tavasszal készül az új EP, várjuk szeretettel!

Szám amit mindenképp várunk tőle



SIGMA (UK)

Végül, de nem utolsó sorban: Cameron Edwards és Joe Lenzie által alkotott duo, másnéven Sigma!
A szintén saját kiadóval (Life Recordings) rendelkező páros All Blue című számával hívta fel magukra a figyelmet, mely a Drum&Bass Arena-n mindenidők legtöbbet letöltött száma lett.
2011-ben megjelent Night and Day EP jével bebetonozták magukat a legnépszerűbbek közé, olyan neveknek készítettek már hivatalos remixeket, mint: Ellie Goulding, Rusko, Skepta vagy Sway...
2012-ben körbeturnézták a Földet, húzónevek a BBC Radio 1 Xtra-nál, valamint a UKF-nél!

Szám amit mindenképp várunk tőle



Line up
Friction(Shogun Audio- UK)
MC Linguistics (UK)
PHACE(Neosignal- D)
SIGMA(Life Rec - UK)
Chris.SU(FATE Recordings)
Mindscape(Commercial Suicide Records)
Jade(Eatbrain)
IAN Autorun(KICK It)

Normál elővételes jegyár: 3000 HUF
Elővételi helyek: BP SHOP Wesselényi, Westend, Árkád

Korhatár 16+

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések