DEEPFIELDS @ MÜSZI // gondolatokban


Több mint egy éve került megrendezésre az első Deepfields a Cöxponban, azóta átköltözött a Müszibe, és most decemberben ismét egy nagyon emlékezetes bulit hozott össze a Szoba Stúdió.


A legjobb, hogy nem egy szokványos, idegen közegben érzed magad, hanem valami nagyon meleg, nagyon barátságos és családias hangulat vesz körül, mint amikor csupa kedves ember közé mész egy házibuliba, csak itt most a kis labirintusos közösségi tér, a Művelődési Szint adja a színteret.

Érkezéskor High Life zenélt, kissé dallamosabb, bemelegítő ütemekkel, majd Nortio váltotta. Ezzel a hallgatóközönség is kezdett sűrűsödni, és egyre többen ringatták magukat a deephouse hangzásokra, illetve adták át retinájukat a szuper kis vizuálnak, amit a Bios és a Szobafény szolgáltatott.
Kettő tájékán Li&Baco álltak a pult mögé, és valami eszméletlen jó szettel őrjítették meg a társaságot, hol lágyabb és kedvesebb volt, hol pedig rápakolták a mélyet, és szeletelősebb ütemekben veszhettünk el. Mi sem bizonyította jobban a jó hangulatot és zenét, mint a kis családias tömegecske és az a sok-sok mosoly az arcokon. Fél négytől Delay birthday szettjét hallhattuk, a hajnal közeledésével egyre merészebb és ütős deeptech számokkal. Az emberek még javában táncoltak, bár mi már kezdtünk fáradni a szombati munkanap lévén, és a hozzánk hasonlóak lassacskán szállingóztak kifelé.

A madarak úgy csiripelik, hogy a következő Deepfields januárban lesz, de majd időben értesítünk titeket! Készüljetek!

gabrielle

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések