Therapy Session Bp Halloween Spec//A38//BLZ beszámoló

Egy újabb Halloween, egy újabb Therapy! Sokan jobban várták már, mint a karácsonyt, nézzük csak milyen is volt!

Kissé késve, Migu végére értem a hajó gyomrába, ahol már jelentős számú ember ropta a hardcore és a drum’n’bass gyorsan pergő ütemeire. Halloween révén a közönség jelentős része valami félelmetes maskarában, művérrel nyakon öntve, esetleg álarcban tombolt.


A világ egyik legjobb klubjának választott A38- is az ünnepre sírkövekkel és egyéb ijesztő kellékkel volt feldíszítve.

Limewax kezdését hatalmas ováció kísérte, és a hajó az ütemes ugrálás és táncmozdulatok hatására rettentő imbolygásba kezdett. Pár szó erről az imbolygásról: a hajó orra felé egyre erőteljesebben fejtette ki hatását, kissé ittasabb versenyzők számára megnehezítve az olyan egyszerű dolgokat is, mint az ülés és ivás.

Limewax többeket meglepve a tört-ütemek helyett főként a crossbreed-hardcore vonalra hegyezte ki szettjét, de persze nem maradhattak el a műfaj klasszikus, ikonikus tört számai sem, mint az Agent Orange vagy az Everything.



A zúzós másfél óra után pihenésről álmodni sem lehetett, mert máris kezdett a Dél-Afrikai Counterstrike! Counterstrike zeneileg jóval több törtütemű számot játszott, a drum’n’bass fanatikusok nagy örömére, akik végre kitáncolhatták a maradék energiájukat.

A hazai mészáros-király, Savage zárta az estét, a tőle megszokott magas színvonalú agyament zakatolással.

Csupán egyetlen felróható negatívum volt számomra, mégpedig az akciós üveges (!) sör. Miért? Dicséretes, hogy akciós a sör, ne harapjátok le a fejemet, nem is ezt kritizálom. Viszont az a mennyiségű üvegszilánk és törött üveg, ami a táncteret elborította az nagyon balesetveszélyes és zavaró volt. Nekem sikerült is elvágnom vele a kezemet, nem nagy kaland, kis igazi vér is a sok művér mellé, viszont ha valaki elesik egy pogo vagy mosh közben az könnyen a kórházban afterezhet.

Várjuk a következőt BLZ!

EG

Beszámoló:
Therapy Sessions Budapest Halloween Special
2013. október 31. A38 hajó
Therapy Sessions Budapest Halloween Special
2013. október 31. csütörtök
- See more at: http://www.budapestiejszaka.hu/2013/10/therapysessions-halloween-special-a38.html#sthash.SDcCYdS6.dpuf

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések