TherapySessions Halloween Special // A38 hajó // október 31.

Mi az a két szó, amely hallatán, az egész világon minden elvetemült hardcore drum’n’bass őrült szeme felcsillan? THERAPY SESSIONS! Az angol Anger Management és FreakRecordings közös partysorozata 2003-ban debütált Londonban. Az azóta számos országban megrendezésre kerülő eszement buli 2007 óta pusztít hazánkban is.

A technoid/crossbreed/hardcore/hardstepműfaj szinte minden nagyja lépett már fel a hírhedt sorozaton, néhány ismertebb név a hosszú listáról: Dylan, Robyn Chaos, Limewax, Donny,EvolIntent, TechnicalItch, Cooh, DJ Hidden, Eye-D, Counterstrike, Zardonic, CurrentValue, MachineCode, The Panacea, Audio, Forbidden Society.



Idén Halloween-kor nem árt mentőmellényben érkezni az A38 fedélzetére, mert ha Limewax és Counterstrike elkezdi a kőkemény büntetést, több mint valószínű, hogy senki nem marad szárazon.

Magyarországnak sem kell szerénykednie, brutálisan erős mezőnyünket Savage vezeti, aki sorra hódítja meg a környező országokat is gyorsvonatként zakatoló zenéjével!

Mire számíts, ha még sosem volt részed egy jó „Terápiában”? Szorozd meg a legdurvább zenei élményed a legbetegebb horror-filmeddel, majd adj hozzá egy tömegnyi intenzív-osztályról szabadult buli huligánt (senkit ne tévesszenek meg a jelzőim, nagyon szerető és összetartó a közösség)! Mindenképp gyere, ha úgy érzed, hogy a mainstream zene nem a te világod, valami sokkal durvábbra vágysz, és 150 bpm alatt nincs élet.

UI.: Ne felejtsd el, hogy Halloween lesz, öltözz félelmetesen italkuponokért, és Bladerunnaz belépőkért!

EG


Bladerunnaz & Freak Recordings & Anger Management pres.
Therapy Sessions Budapest Halloween Special
2013. október 31. csütörtök (másnap munkaszüneti nap)


Jegyárak:
Limitált elővéte: 2300 HUF
Normál elővétel es helyszíni: 2800 HUF

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések