Was ist dein Stein EINFACH BERLIN [?]


A német főváros ostrom alá veszi Budapestet! De semmi pánik, a srácok szeretettel meg egy kis technóval érkeznek. Egy hétig áll a bál… egészen csütörtökig lehet élvezkedni a program kavalkádban. Az eseménysorozatot a Telep crew jegyzi. 





A mulatság első napján a Madách tér felbolydult, a hetedik kerület felpezsdült. De mozdulni azt nem lehetett. Több helyszínről áradtak az embertömegek, valamint a kellemes muzsikaszó. Ami érdekes hogy feszültségnek nyoma sincs, a Telep-i atmoszféra megtermékenyítette az EINFACH BERLIN-ként fémjelzett megmozdulást. Peace love unity.



Ízelítőképpen a szombati buliból pár érdemes momentum a tisztelt címnek: A strand és esemény kombó nagyon nehezen sülhet el rosszul, főleg ha az afterparty a WNDRLND-ben folytatódik. Tiszta mennyország. Idomok, testek, veretés, pancsi, hangulat, színek, formák, fröccsök és természetesen a vele járó boldogság. Faszik tógában, teljesen abszurd miliő, kell ennél több!? Itt elfér minden ami hiphop vagy épp art, jelen vannak az alternatívák. Így, mindennel együtt teljes a paletta.



Berlin Budapestre költözött, a híd felépült. Elindulnál végre az úton?!
Még semmiről sem maradtál le! Itt nézelődhetsz a programok között:

Egy Event


[Ányos Nóra]
photo © iambarnie.com  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések