THERE IS NO KANSAS ANYMORE // kampányolunk wunderbärföldért - minden napra melltartó


Egy hangyányit wndrlnd koncentrált lett az elmúlt két nap, de ezt elengedjük… amúgy sem árt kicsit megtörni a sablonná vált hepajútvonalakat, szakadjatok ki a zöldbe néha, és akkor nem születnek ilyen írások […]





Kissé ittasan ugyan [de kit érdekel?], végre eljutottam a WNDRLND-be [is!] A zene nem volt rossz, a helyszín szintén nem volt rossz, sajnos a buli annál inkább... Bár egy ilyen kijelentésnél önkénytelenül is meg kell kérdőjeleznem önmagamat… hogy talán én nem voltam elég nyitott [??]  
- Majd válaszolva saját kérdésemre: hülyeség!! 


A hellyel kapcsolatban tényleg nem éreztem semmi kifogásolnivalót; a sör ára rendben volt, a személyes társaságom annál inkább. Viszont sokkal többet nem volt alkalmam megtapasztalni... !
                         
                                
Egy mikrokozmoszban gondolkozva igazából egészen jó éjszakai kiruccanást tudhatok magaménak, ugyanakkor egy elektronikuszenei rendezvénnyel kapcsolatban [ha valaki táncolni is szeretne, nem feltétlenül az alkohol és egyébakármik hatására] nálam a jó bulit az jelenti, ha a tánctér megtelik emberekkel, akik nem csak zenére rázzák bizonyos testrészüket, de át is érzik azt! Ám ez itt sajnos nem volt meg! 



Jó zene. Alig megtelt tánctér. Lötyögő emberek [köztük én is]. 
/Leszámítva egy francia csoportosulást, akik viszont talán a kelleténél is kicsit jobban érezték magukat [a képek magukért beszélnek], de legalább szolgáltattak egyfajta alaphangulatot, ami egyébként elmaradt volna./ Merci beaucoup! 

van baj


Rövidre zárva; gyertek TÖBBEN, TÖBBET a WNDRLND-be mert jó, pláne, ha meg is töltitek/tenétek [!!!!!!!!] Addig viszont semmi extra – és ez nem a hely hibája. 




WNDRLND '13.07.12.
Forrai Brigitta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések