A VilágVeleje bemutatja CocoRosie lemezbemutató koncert - Millenáris Teátrum 06.17.

Akinek van testvére talán már álmodozott róla, hogy majd együtt meghódítják a világot, ha nagyok lesznek. Coco-nak és Rosie-nak ez sikerült. A furcsa amerikai testvérpár új lemezének bemutató koncertjét szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amely június 17-én lesz a Millenáris Teátrumban.
A VilágVeleje Produkció szervezésében lesz szerencsénk látni és hallgatni a "freak folk" névvel is illetett különös lányokat. Míg Rosie gitározik, zongorázik és hárfázik, addig Coco énekel (nem is akármilyen hangon) és gyerekjátékokon át mindenféle elektronos kütyükből csalogat ki hangokat, amik különös módon bájos és élvezhető eredményt hoznak, egy kicsi plusz izgalmat adó feszültséggel. Unalmasnak biztos nem mondhatjuk őket, többféle hangzást emelnek zenéjükbe: elektronika, opera, pop, hip-hop, blues.

Hallgassátok meg új számukat, nekünk ez is nagyon tetszik.
Még többet megtudhattok a lányokról itt. Mi mindenképp megnézzük őket élőben is! Csatlakozzatok a fészbuk eseményhez, ha Ti is!

Részletek a koncertől.


CocoRosie – Tales of a GrassWidow Tour
Előtte: Nomi Ruiz (aka Jessica6 /ex- Hercules & Love Affair)

Millenáris Teátrum, Budapest. 17 June 2013. 20:00.
Jegyek online.
További részletek a VilágVeleje oldalán.

Plusz érdekesség: ezt a képet a tumblr-ön találtuk, ha minden igaz a képen maga Coco és Rosie van kicsiként! Ők minden bizonnyal gyerekkori álmukat élik :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések