A legjobb hamburger Budapesten - Közösségi Élménybeszámoló

Teljesen hamburger-imádó vagyok, és amióta jártam New York-ban azóta folyton azt vadászom, hogy végre valahol valami igazán brutális élményben lehessen részem egy ízes, csodás hamburger formájában. Nekem ez a Varieté Bisztró&Bárban sikerült először azóta. Igen tudom, hogy vannak klasszikus helyek, mint a szentendrei úti lakókocsi és társai, végigkóstoltam mindent, de nekem akkor is itt ízlett a legjobban a hamburger. A hely különlegessége, hogy mindent ők maguk, saját kézzel, "házilag" készítenek: szósz, zsemle, hamburger hús és ezt érezni is lehet az étel ízén.

Ráadásul a napokban lesznek olyan drágák és a lakásomtól egy köpésre nyitják meg újra helyüket (május 21.), és hát nincs is jobb, mint amikor minden amit szeretsz gyalogosan bejárható távolságon belül van. Nyitási akció is van, bár a környezettudatos énem feljajdul, hogy miért kell kinyomtatni, nem elég a képet a telefonra lementeni és felmutatni? Antiszórólap-érzületeim vannak. De ám legyen.
A helyre először az államvizsga után tértem be egy barátom ajánlására, és nagyon jól esett a kényeztetés a nehéz nap után. Egy hatalmas csodálatos hamburgert ettem, a hús benne omlós és érzel minden ízt külön külön. A sültkrumpli is a legjobb fajta és a majonézes káposztasalátát meg ki ne imádná. Bónusz, hogy mindenféle extrém italokat árulnak: lichi-lé, mangó és még kacifántosabb társai.
A képek teljesen hűen adják vissza a valóságot :) Nem szabad elfelejteni, hogy mexikói ételkülönlegességek is vannak a menüben, bátran kipróbálnám bármikor és ki is fogom, mert ezek után biztos, hogy csak jó lehet. Árban teljesen baráti, nem hagysz ott sokkal többet, mint egy Burger Kingben ha teljes menüt eszel, és hát viszont az ár-érték arány az kétmilliószoros!
A fészbuk oldalukon találtok több infót a helyről.


Megjegyzések

  1. Köszönjük az elismerő szavakat! Jövő hét keddtől várunk Mindenkit egy igazi amerikai stílusú hamburgerre!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések