B.my.Lake 23/08/2017


Már szerdára szabadnapot vettünk ki a munkában, hogy délután leérjünk Zamárdiba. Öten, 4 napi fesztivál cuccal/sátorral/mindennel begyömöszölődtünk egy 24 éves autóba, ami érdekes hangokat adott menet közben, de szerencsére egyben megérkeztünk :D Gyorsan meg is találtuk a hivatalos parkolót, ami nagyjából 5 percre volt gyalog a Kertem kempingtől (ami egyébként a STRAND fesztivállal szemben van), ahol megszálltunk a fesztivál alatt.

A társaságunkból voltak akik a Strand fesztiválra érkeztek, ebből kifolyólag viszonylag sokat voltunk a fesztiválokon kívül, hogy együtt alapozhassunk, strandolhassunk.


Éjjel kb. fél 1-kor indultunk be a B my lake-re, mert Sam Paganini csak 2-kor kezdett, minket meg főleg ő érdekelt. Ennek csak az volt a hátulütője, hogy addig a kempingben söröztünk és mire bejutottunk eléggé be is rúgtunk és ennek köszönhetően hamar elfáradtunk... Én egy fél órát voltam talán bent Paganinin. Aztán másnap hallottam a visszhangját. Sokan hiányolták a Rave-t, és mondogatták, hogy így tök szar volt. Míg mások azt mondták, így is szuper hangulatot csinált... Mi voltunk tavaly az Akváriumban és ott nagyon lehetett veretni, nehéz elképzelni, hogy tud ő rossz bulit csinálni :)

Dense&Pika :

budapestnight (@budapestnight) által megosztott bejegyzés,

Sam Paganini:

budapestnight (@budapestnight) által megosztott bejegyzés,

A sok elfogyasztott sörnek köszönhetően, nem igazán sikerült visszaemlékeznem, hogyan is kellett használni a Go Pro-t :D Így be kell érni a telefonos videóminőséggel, aminél a hang nem az igazi sajnos...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések