Viber matricák és csevegőrobot is segíti az idei Szigetlakók kommunikációját


David, a fesztivál concierge és „Crazy Sztickerz by Sziget” matricák fokozzák a hangulatot a régió legnagyobb zenei eseményén 


A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber elindította legújabb kampányát a Sziget Fesztivállal együttműködésben. Július elejétől ingyenesen elérhetők a „Crazy Sztickerz by Sziget” animált matricák (közel 300.000 letöltéssel az első három nap) és a Sziget publikus profiljának csevegőrobotja, David, aki „fesztivál concierge” -ként segíti a Szigetlakókat az egyhetes rendezvény alatt. A csomag legtöbbet megosztott animált matricája a „Make it double”, amely már most megelőzte a tavalyi „Love” matrica rekordját. 

A Sziget és a Viber új interaktív lehetőségekkel szeretné teljesebbé tenni a fesztiválozók élményét, így többek között bulizó unikornisokkal, zenélő majmokkal és különböző vicces kifejezésekkel dobhatják fel Viber beszélgetéseiket azok a felhasználók, akik letöltik a Sziget „Crazy Sztickerz by Sziget” ingyenesen elérhető matricacsomagját. A színes figurák bővített tárháza mellett David, a Sziget Viber publikus profiljának csevegőrobotja is új munkakört kapott: fesztivál concierge-ként már jegyrendelésben, későbbiekben pedig az aktuális programokban és időjárás előrejelzésében is segít a rendezvényre látogatóknak. 

A Sziget Fesztivál és a Viber együttműködése tavaly indult, és sikerességét bizonyítja a 2016-os matricák közel 1,5 milliós letöltése és 8 milliós megosztása. 

„A Sziget mindig is igyekezett új megoldások felé fordulni, azokat felhasználni a fesztiválkommunkációban” – mondta Kádár Tamás a Sziget Szervezőiroda vezetője. „Most elsőként mi alkalmazunk a Viberen animált fesztivál matricát, ami Magyarországon is egyedülinek számít” – tette hozzá Kádár. 

Töltsd le ingyenesen a „Crazy Sztickerz by Sziget” animált matricákat és ismerkedj meg Daviddel, aki mindenben segít, hogy még tökéletesebb legyen az élményed Közép-Európa legnagyobb nyári fesztiválján. 

A Viber alkalmazás Google Android-on és Apple iOS-en is elérhető.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések