Next Level // STÖÖKI SOUND /UK/, OZZIE /UK/ / 05/06 // Akvárium Klub


A Next Level elhozza nektek Magyarország leghatalmasabb nyárindító trap partyját, amely az érettségi által generált feszültség levezetésére is idális!



Hogy kik is azok a Stööki Sound?!

DJ Lukey és Jelacee a UK Grime alapjain nyugvó,  inkább minimalistának mondható trap úttörői. Előző budapesti fellépésük zajos sikert aratott, akkorát, hogy több százan a teltház miatt kívül is maradtak... Épp emiatt, most egy buli erejéig ismét átköltözik a Next Level az Akvárium Klub nagytermébe hogy mindenki kényelmesen elférjen!

Milyen is az a Stööki Sound hangzás?

Nevükhöz olyan trap slágerek köthetőek, mint a Hucci-val közös "Ball So Hard", a Troyboi-al közös "W2L" vagy a Mr. Carmack-al közös "Uppers". Volt már közös turnéjuk Dillon Francis-el is, és legutóbbi nagyikerű budapesti fellépésük után most újra hallhatjuk őket zenélni kedvenc fővárosunkban! A nagymestereket Hucci nagytestvére OZZIE támogatja, aki öccsével együtt kezdett zenélni, ám rá inkább a kifinomultabb, dallamosabb - olykor RNB-be hajló - hangzásvilág jellemző amellett, hogy rengeteg dologban hasonlít fívére zenéjére, sőt Hucci-val közös zenékben is bővelkedik és gyakorta közösen is turnéznak.



OZZIE első alkalommal jár Magyarországon és nagyon bizonyítani kíván, hiszen rengeteg jót hallott RÓLATOK, a hazai közönségről!

A két külföldi fellépő mellett a hazai szcéna sem lesz szerény, hiszen szinte a teljes hazai trap világ is tiszteletét teszi az eseményen! A Next Level rezidensei mellett a Onehundred DJ-i is képviseltetik magukat DUBLIC, B'ANDRE, SKRUDE, SAMMIE BEATS, DJ N1CE, VANIS és HIGH LOVE személyében.

Szóval naptárakat, piros filceket elő, és tessék bevésni a dátumot!!

2016. május 6-án tehát STÖÖKI SOUND és OZZIE az Akváriumban, Magyarország legnagyobb nyárindító trap partiján! Aki kimarad, lemarad!!


2490 HUF (€8) - SOLD OUT
2990 HUF (€10)
3490 HUF (€12)

LIMITÁLT VIP JEGYEK (CSAK ONLINE) 4990 (€18)

JEGYELŐVÉTEL :

BP ShopWestend (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)

Wesselényi (1077 Wesselényi u. 24)

EVENT

EG







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések