Next Level 1st Birthday / STÖÖKI SOUND (UK), GANZ (NL), MAZDE (D) 09.18. / A38


Első születésnapját hatalmas bulival, és 3(!) külföldi fellépővel kápráztat el minket a NEXT LEVEL csapata!


Sűrű és élményekben gazdag volt az elmúlt év a Next Level számára. Rengeteg előadót láttak vendégül a nemzetközi élvonalból. Rengeteg jó élmény fűződik szinte kivétel nélkül minden eseményünkhöz.

A klubszezonban a Next Level jóvoltából hallhattuk őke zenélnit:

SNAILS (CAN), LAXX (UK), HABSTRAKT (FR), AERO CHORD (GR), FLUX PAVILION (UK), FEED ME (UK), WHAT SO NOT (AUS), RL GRIME (USA), DJEMBA DJEMBA (USA), HUCCI (UK), APASHE (CAN).

Nyáron rezidenseik játszhattak FLOSSTRADAMUS (USA), YELLOW CLAW (NL) és DELTA HEAVY (UK) után is a hazai fesztiválokon, a TWRK-val az első Next Level Openair rendezvényükön, és még DIPLO-val is majdnem, ha eljön a saját kérésére rendezett bulira és nem gondolja meg magát az utolsó utáni pillanatban...

Ezúttal egy óriási bulival ünnepeljük meg a NEXT LEVEL fennállásának ELSŐ születésnapját az A38-on!

Tiszteletét teszi három nagy személyes kedvencem is, a brit STÖÖKI SOUND - az európai trap szcéna vezető producerei, Dillon Francis legutóbbi turnéjának hivatalos szupportjai, akik nemrég igazoltak DIPLO Mad Decent kiadójához.

Itt lesz a holland GANZ aki szintén egyre nagyobb nemzetközi sikereket ér el különleges purple/trap hangzású zenéjével, valamint fellép a német őstehetség MAZDE.
Természetesen itt lesznek a hazai közönség büszkeségei, állandó fellépőik is: a mindig up to date DUBLIC ikrek, az energikus B'ANDRE és a pörgős SKRUDE.

JEGYEK

1490 HUF (€5) - ELFOGYOTT
1990 HUF (€6) - KAPHATÓ

JEGYELŐVÉTEL

I. BP Shop

Westend (földszint, Széchenyi nagykörút 7/A.)
Wesselényi (1077 Wesselényi u. 24)
Árkád

H-V: 11:00-19:00

Jegyinfó / Ticketinfo:
info@nextlevelbudapest.com

Érkezzetek korán, gyertek és ünnepeljünk együtt!

EVENT

EG



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések